Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Prioritatea zero este readucerea Spitalului Municipal pentru toți pacienții”

Politică (Categoria articolului)

Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

”Acum patru ani eu am fost omul cu agenda, acum sunt omul care știu problemele, pentru că nu mai era nevoie ca după șapte ani în care am fost consilier local să-mi notez ceva. Acum, am discutat cu oamenii, am venit cu soluții pentru ei și am avut bucuria să văd încă o dată că în Câmpina sunt oameni deschiși dialogului și care așteaptă soluții concrete de la candidați. Dacă în ultimii ani, în general, se alegea răul cel mai mic, de această dată, cred că oferta locală este mai generoasă. Oamenii sunt interesați de ceea ce are de oferit fiecare candidat”, a afirmat Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina. (video)
”Nu vin cu promisiuni în fața oamenilor, ci vin doar cu planuri și soluții. O prioritate zero este readucerea Spitalului Municipal la statutul de spital deschis tuturor cetățenilor și scoaterea sa de sub incidența acestui statut de suport covid. Se poate rezolva această problemă. Alții au demonstrat că în România se poate face acest lucru. M-au întrebat foarte mulți oameni de ce plătim cu toții asigurări sociale dacă nu putem beneficia de un drept constituțional - dreptul la sănătate. Trebuie doar să existe voință. Sunt primari și directori de spitale în țară care și-au pus mandatele pe masă și au spus că ei pleacă acasă dacă nu sunt lăsați să aibă grijă de toți cetățenii acelor comunități. Practic, în acest moment, noi, cei care nu suntem pacienți covid, nu avem niciun fel de suport sanitar. Dacă ies primar, a doua zi plec la Guvern și stau la ușa premierului o zi, două, cât este nevoie până mă primește și îl conving că Spitalul Municipal trebuie scos de sub incidența acestui statut de suport covid, pentru că el deservește o zonă cu peste 300.000 locuitori”, a mai declarat Daniel Ioniță despre una dintre cele mai delicate probleme ale Câmpinei din aceste zile.

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Prahova în Acțiune, cod AEP 21200117)

4311 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1043 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1745 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.