Semaforul de la "Salcie", singurul cu program prelungit. Primăria ne asigură că problema va fi rezolvată

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulţi cititori, conducători auto, ne-au semnalat o disfuncţionalitate în sistemul de semaforizare din zona centrală a municipiului Câmpina. Iar această disfuncţionalitate le creează unele probleme participanţilor la trafic. Este vorba despre semaforul de la "Salcie", care funcţionează în fiecare zi până la ora 24.00, deşi toate celelalte semafoare din Câmpina trec pe galben intermitent începând cu ora 21.00.

"În principiu, toate semafoarele de pe Bulevardul Carol I au acelaşi program, până la ora 21.00, când trec pe galben intermitent. Cel mai probabil la semaforul de la "Salcie" a apărut o problemă, care va fi semnalată firmei care asigură mentenanţa. Se va verifica şi vor fi luate măsurile necesare pentru a fi reglat din nou şi acest semafor", ne-a declarat Ioana Bumbăcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina.
În ultima vreme, în funcţionarea sistemului de semaforizare din municipiu au apărut mai multe probleme, cea mai recentă dintre acestea fiind defecţiunea majoră a semafoarelor de la intersecţia "Casa Cărţii". Problema s-a rezolvat pentru că, între timp, Primăria a încheiat un contract pentru asigurarea mentenanţei semafoarelor cu firma UTI Grup Bucureşti pentru suma de 36.400 lei, fără TVA, contract valabil până la finalul acestui an.

3769 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1962 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

804 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

39 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

816 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.