Peste 300 de copii de la 21 de cluburi din țară au participat la Câmpina la ediția a II-a a Cupei Barracuda la natație

Sport (Categoria articolului)

Probabil că ediția a II-a a Cupei Barracuda la natație, desfășurată la bazinul din Câmpina pe 29 și 30 octombrie 2021, va rămâne unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului 2021 din Câmpina. Atât prin participare - peste 300 de copii de la 21 de cluburi de profil din întreaga țară, cât și prin caracterul special, dat de necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară, ceea ce a condus la niște premiere, acesta fiind prima competiție sportivă de la Câmpina transmisă live în mediul online.

Eforturile organizatorilor, Clubul Barracuda, condus de profesorul Gabriel Cojocaru, au fost considerabile și s-au văzut în reușita concursului și aprecierile tuturor participanților. ”Pentru acest concurs, clubul nostru a făcut un efort deosebit în ceea ce privește organizarea, deoarece a trebuit să respectăm regulile privind competițiile sportive. Cu ajutorul autorităților locale - Primărie și Poliția Locală - alături de sponsori din domeniul privat, am reușit să organizăm cea de-a doua ediție a Cupei Barracuda, concurs foarte așteptat de cluburile de înot din țară. Tot concursul a fost transmis live în mediul online, o premieră în acest sens pentru un club de provincie. La unele categorii de vârstă, nivelul de concurs a fost ca la campionatul național, stabilindu-se la Câmpina un număr mare de recorduri naționale, care - din păcate - nu pot fi omologate, din cauza dimensiunilor bazinului. Mulțumim pe această cale tuturor celor implicați: Primăria Câmpina, Poliția Locală, precum și sponsorilor - Bella Italia, Seva, Cârstea Forex, Kalomin Impex, Professional Farmaline, Ferruno Cleaning, DPD Protect, dar și Clubului Contratimp Câmpina pentru ajutorul acordat în organizarea evenimentului”, ne-au declarat reprezentanții clubului Barracuda.
Din punct de vedere sportiv, Clubul Baracuda a obținut următoarele rezultate:
Iarina Cojocaru - trei medalii de aur la 50 bras, 200 liber și 200 mixt, două medalii de argint la 50 liber, 50 spate și una de bronz la 50 fluture, câștigătoare a Cupei Barracuda pentru cele mai bune rezultate;
Darius Coman - două medalii de aur la 200 bras și 400 mixt, probe la care a realizat timpi de record național;
Bogdan Ștefănescu - patru medalii de aur la 100 liber, 200 bras, 200 fluture și 400 liber;
Ștefan Cojocaru - medalie de argint la 200 bras;
Alexandru Nistorescu - medalie de argint la 200 spate.
Felicitări sportivilor și antrenorilor, dar și Clubului Barracuda pentru organizarea acestui eveniment!

 

2784 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.