Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

Politică (Categoria articolului)

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”Din declarațiile de presă publice făcute azi de primarul Municipiului Câmpina, constatăm ca problemele legate de Serviciul Piața Câmpina sunt mult mari decât am semnalat. Am aflat astfel, că șeful PSD Câmpina, Ioan Musat, a beneficiat de contracte cu Serviciul Piață Câmpina, plătite din bani publici, din bugetul alocat de Consiliul Local, unei entități cu un management dezastruos, ce a reușit  să facă doar datorii.  
Este drept că nu ne suprinde atitudinea și modul  în care înțeleg liderii PSD Câmpina să facă politică, public vorbind despre preocuparea și neliniștea lor față de nevoile cetățenilor, iar în realitate se înfruptă din banii comunității.
Poate așa se înțelege acum înverșunarea cu care consilierii PSD, domnul consilier Cezar Grama și nu numai, au apărat fosta conducere a Serviciului Piață Câmpina, care acum se dovedește că a gestionat banii publici intr-un mod defectuos.
Doar așa câmpinenii își pot explica reacția consilierilor sus-numiți în momentele în care noi solicitam clarificări referitoare la situația Pieței și a conducerii acesteia, mereu aceiași consilieri grupați în jurul intereselor personale ale celor care au poftit la banul public.
Numai astfel ne putem explica râvna cu care unii consilieri apărau “onoarea” conducerii Serviciului Piață, despre care noi am spus că nu a avut studiile solicitate la concursul pentru ocuparea postului respectiv. Aceeași explicație o are și limbajul jignitor folosit de domnul consilier Cezar Grama la adresa consilierilor locali și a angajaților Primăriei Municipiului Câmpina. 
Deși am atras atenția de nenumărate ori în ședințele Consiliului Local asupra dezastrului de la Serviciul Piață, de fiecare dată „COALIȚIA ÎMPOTRIVĂ”, dirijată prin edicte și executor, a acoperit neregulile conducerii Serviciului Piață. Mulțumim colegilor consilieri de la PNL si POL care au solicitat și ei lămuriri și care au încercat să afle ce se întâmplă cu adevărat. 
Solicităm consilierilor PSD și consilierului Cezar Grama să vină în fața Consiliului Local și să explice câmpinenilor de ce au transformat Piața în bâlci, de ce au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”.
Comunicatul este semnat de Roxana Gheorghe, președinte al Partidului Verde.

3134 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Deftu 02.09.2022 21:04 Partidul Verde este anexa lui Moldoveanu și reacționează doar la comandă. Nu au idei și opinii propri.
  • diss 06.09.2022 08:55 Deci în Cămpina partidul ''verzilor'' care ar trebui să militeze pentru spații verzi vine și ne îndeamnă să fim de acord cu proiectul fantasmagoric al primarului în urma căruia centru orașului va fi plin de mizerie, betoane, noroi, zgomot infernal pentru 8-10 ani!?!🤮Politicieni mici, proiecte pe măsură.

Politică

907 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1619 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.