După ce am scris noi, au văzut și alții...

Actualitate (Categoria articolului)

Ce nu se vede din mașinile edililor, se vede în presa locală sau pe rețelele de socializare. Iar uneori se iau și măsuri, iată, cum este cazul parcării de la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Maramureș. La următoarea ploaie, nu vom mai avea nevoie de barcă.

După cum bine știți, Primăria Câmpina a prelungit trotuarul la intersecția menționată pentru a mai crea câteva locuri de parcare. Trei la număr. Am scris despre această lucrare absolut inestetică, dar considerată foarte utilă de unii reprezentanți ai administrației locale. După finalizarea lucrării, la prima ploaie s-a constatat că apa se strânge lângă trotuar și nu are unde să se scurgă. S-a format ditamai băltoaca și astfel a 'dispărut' sub ape un loc de parcare, pentru că nu a mai riscat nimeni să-și lase mașina acolo. Ei bine, fie că a citit pe site-ul nostru, fie a văzut pe Facebook fotografiile postate de câmpineni, cineva a reacționat. Astăzi, s-a intervenit în locul respectiv pentru... nivelarea acelei porțiuni astfel încât apa să se scurgă spre canalizare și nu spre trotuar.

6739 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • radu cornel 19.08.2016 10:22 Ce atata carcoteala,asa au promis in campanie si au rezolvat problema PARCARILOR.Sa trecem la alta promisiune asta e rezolvata.

Actualitate

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: