Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

Social (Categoria articolului)

Se întâmplă tot felul de lucruri, unele dintre ele mai mult sau mai puțin bizare. Auzim cu toții, destul de frecvent, despre tot felul de metode a înșela buna credință a unora... O femeie din Câmpina s-a ales cu o ”țeapă” considerabilă, căutând un ”meseriaș” care să-i realizeze unele lucrări de reparații la o casă.

Imobilul cu pricina se află pe Strada Constantin Stere, iar întreaga poveste ne-a fost relatată chiar de doamna în cauză, Sanda P.: ”Locuiesc în Spania, dar dețin o casă și în Câmpina, pe Strada Constantin Stere. În urmă cu câteva luni am primit o adresă de la Primăria Câmpina, prin care mi se atrăgea atenția asupra stării precare a clădirii, riscând o creștere cu 500% a impozitului pentru această clădire. În aceste condiții, am încercat să găsesc un meseriaș, care să mă ajute cu lucrările de reparații la casă. Am găsit un băiat, care, după ce am discutat cu el, s-a arătat foarte deschis, ba chiar mi-a trimis o copie a cărții sale de identitate, ceea ce a crescut încrederea mea față de el. Apoi, a tot început să-mi ceară bani pentru a achiziționa materialele necesare în vederea realizării lucrărilor de reparații. Și i-am tot trimis bani, ajungând la suma de 12.620 lei, bani pe care pot să-i demonstrez că i-am transmis prin recipisele de la Western Union. Am venit în țară și am constatat că nu s-a realizat absolut nimic din reparațiile promise de acest meseriaș la casa mea. La toate mesajele mele, acest individ mă tot amână, ca azi, că mâine și tot așa. Am fost la Poliție, dar cei de acolo mi-au spus că singurul lucru pe care îl pot face este să-l dau în judecată pentru a-mi recupera paguba. Eu nu am nici banii și nici timpul necesar pentru a sta prin tribunale să mă judec cu acest individ. Practic, mi-am cam luat adio de la bani, dar prin intermediul dumneavoastră îmi doresc ca măcar alți oameni în situația mea să fie mai atenți și să nu mai pățească astfel de lucruri extrem de neplăcute”.
”Meseriașul” în discuție se numește Florin R., are 36 ani și locuiește undeva în cartierul Câmpinița. Așadar, atenție la ”meseriașii” pe care îi antamați pentru diverse lucrări!

2972 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

751 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1905 vizualizari
08 dec. 2023 18:00

Accident la Florești, pe DJ 720. Au fost implicate patru autoturisme

1 comentarii

Pe drumul județean 720, care leagă comuna Florești de DN1, înainte de intersecția cu drumul național, s-a produs vineri seară un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme în care se aflau în total șapte ocupanți.

Alte stiri recente

237 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

253 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.