Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru publicul de la Festivalul "Serbările Toamnei" 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Îmbrăcați în costume populare reprezentative pentru provinciile istorice ale României Mari, cu o coregrafie deosebită semnată de Nicolae Chiriță și pregătiți "la sânge" de instructorul Roxana Paraschiv, membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului din Câmpina au prezentat un program deosebit, apreciat de publicul prezent în prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2019. Este programul îndelung aplaudat la Festivalul Internațional de Folclor de la Cahul, din Republica Moldova, din vara acestui an.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului este o mândrie pentru Câmpina și, alături de Ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, ambasadori extraordinari ai Câmpinei în străinătate, lucru de care ne-am dori să țină cont și administrația locală atunci când aprobă finanțarea pentru manifestările culturale. Ei, acești tineri minunați și instructorii lor, sunt cei care fac să se vorbească frumos despre Câmpina la festivalurile la care participă, sunt cei care reprezintă cu bucurie și mândrie al doilea municipiu al județului la numeroase evenimente culturale.
Nu putem vorbi despre Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului fără să-l menționăm pe Andrei Chelba, foarte talentatul solist în vârstă de doar 13 ani. Andrei nu doar că are o voce minunată și o tehnică interpretativă bazată pe multă muncă, pe o pregătire intensă, dar are și un extraordinar simț al scenei, al publicului, comunică cu spectatorii, face spectacol. Este un artist în devenire. Andrei Chelba și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru public!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

5995 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4905 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

1832 vizualizari
25 oct. 2021 12:36

Ziua Armatei Române, sărbătorită și în acest an sub semnul pandemiei

Ziua Armatei Române a fost marcată la Ploiești în cadrul unei ceremonii restrânse, fără public, dat fiind contextul pandemic. Din partea Consiliului Județean Prahova a fost depusă o coroană de flori la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud, de către vicepreședinții Dumitru Tudone și Cristian Apostol, dar și câțiva aleși județeni. De asemenea, prefectul județului, Cristian Ionescu, a fost prezent la ceremonie. La Câmpina, o delegație a Primăriei și Consiliului Local a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (statuia soldatului) din Parcul Trandafirilor.

Alte stiri recente

2 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.

1696 vizualizari
26 oct. 2021 22:16

Societatea AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Fabrica de microbuze AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal, după cum urmează: