Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru publicul de la Festivalul "Serbările Toamnei" 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Îmbrăcați în costume populare reprezentative pentru provinciile istorice ale României Mari, cu o coregrafie deosebită semnată de Nicolae Chiriță și pregătiți "la sânge" de instructorul Roxana Paraschiv, membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului din Câmpina au prezentat un program deosebit, apreciat de publicul prezent în prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2019. Este programul îndelung aplaudat la Festivalul Internațional de Folclor de la Cahul, din Republica Moldova, din vara acestui an.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului este o mândrie pentru Câmpina și, alături de Ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, ambasadori extraordinari ai Câmpinei în străinătate, lucru de care ne-am dori să țină cont și administrația locală atunci când aprobă finanțarea pentru manifestările culturale. Ei, acești tineri minunați și instructorii lor, sunt cei care fac să se vorbească frumos despre Câmpina la festivalurile la care participă, sunt cei care reprezintă cu bucurie și mândrie al doilea municipiu al județului la numeroase evenimente culturale.
Nu putem vorbi despre Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului fără să-l menționăm pe Andrei Chelba, foarte talentatul solist în vârstă de doar 13 ani. Andrei nu doar că are o voce minunată și o tehnică interpretativă bazată pe multă muncă, pe o pregătire intensă, dar are și un extraordinar simț al scenei, al publicului, comunică cu spectatorii, face spectacol. Este un artist în devenire. Andrei Chelba și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru public!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

6724 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

393 vizualizari
03 oct. 2023 13:27

Vineri, 6 octombrie, la Casa de Cultură va avea loc vernisajul unei expoziții de pictură și grafică a lui Florian Bârsan

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina va fi vineri, 6 octombrie, de la ora 18.00, gazda vernisajului unei expoziții de pictură și grafică a lui Florian Bârsan.

1597 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

Alte stiri recente

126 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

68 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.