Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru publicul de la Festivalul "Serbările Toamnei" 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Îmbrăcați în costume populare reprezentative pentru provinciile istorice ale României Mari, cu o coregrafie deosebită semnată de Nicolae Chiriță și pregătiți "la sânge" de instructorul Roxana Paraschiv, membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului din Câmpina au prezentat un program deosebit, apreciat de publicul prezent în prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2019. Este programul îndelung aplaudat la Festivalul Internațional de Folclor de la Cahul, din Republica Moldova, din vara acestui an.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului este o mândrie pentru Câmpina și, alături de Ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, ambasadori extraordinari ai Câmpinei în străinătate, lucru de care ne-am dori să țină cont și administrația locală atunci când aprobă finanțarea pentru manifestările culturale. Ei, acești tineri minunați și instructorii lor, sunt cei care fac să se vorbească frumos despre Câmpina la festivalurile la care participă, sunt cei care reprezintă cu bucurie și mândrie al doilea municipiu al județului la numeroase evenimente culturale.
Nu putem vorbi despre Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului fără să-l menționăm pe Andrei Chelba, foarte talentatul solist în vârstă de doar 13 ani. Andrei nu doar că are o voce minunată și o tehnică interpretativă bazată pe multă muncă, pe o pregătire intensă, dar are și un extraordinar simț al scenei, al publicului, comunică cu spectatorii, face spectacol. Este un artist în devenire. Andrei Chelba și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru public!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

6500 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1513 vizualizari
26 sept. 2022 16:10

Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

2251 vizualizari
20 sept. 2022 17:19

Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

Alte stiri recente

913 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

861 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.