E oficial! Călin Tiu este singurul candidat la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, 6 septembrie, la ora 13.00 a expirat termenul la care candidații la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina își puteau depune dosarele de înscriere.

Ceea ce scriam in urmă cu câteva săptămâni s-a confirmat, dr. Călin Tiu, actualul manager al spitalului câmpinean, este singurul candidat la concursul pentru un nou mandat de manager. În vârstă de 59 de ani, Călin Tiu conduce Spitalul Municipal Câmpina din 12 februarie 2013, după ce mai îndeplinise aceasta funcție pentru o scurtă perioada și în perioada august - decembrie 2009. Medic chirurg, Tiu este doctor în științe medicale din anul 2006.

Concursul propriu-zis pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina va avea loc pe 20 septembrie, rezultatul urmând a fi anunțat pe 24 septembrie.

3181 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1275 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2432 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5837 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.