Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina) - locul al doilea la aruncarea suliţei, în finala Campionatului Naţional Universitar

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" au avut loc sâmbătă şi duminică întreceri atletice contând pentru finala Campionatului Naţional Universitar, dar şi pentru prima etapă a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori I. La startul întrecerilor s-au aliniat şi mai mulţi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, cea mai bună performanţă a primei zile fiind realizată de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul al doilea în proba de aruncarea suliţei, cu o aruncare de 50,37m (nou record personal), la numai 54 centimetri de primul loc.

Iată rezultatele tuturor sportivilor câmpineni, care au concurat în prima zi a întrecerilor de la Piteşti, în condiţii grele, de ploaie continuă:
Ioana Plăvan (foto) - locul 2, aruncarea suliţei, 50,37m
Marius Vasile - locul 4, aruncarea discului, 45,70m (locul 1 - juniori I)
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea discului, 43,46m (locul 2, juniori I)
Andrei Richea - locul 5, aruncarea suliţei, 53,92m (locul 2, juniori I.
Duminică, în a doua zi a competiţiei, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Marius Vasile - locul 2, aruncarea greutăţii, juniori II, 15,22m
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea greutăţii, juniori I, 12,41m
Şi se mai impune o precizare: în toate probele în care au concurat sâmbătă, sportivii câmpineni au fost întrecuţi de fiecare dată de sportivi cu vârste mult mai mari. Exemplul cel mai concludent, în proba de aruncarea discului, acolo unde Marius Vasile (16 ani) şi Sebastian Oprea (18 ani) au fost învinşi de sportivi cu vârste de 23, 38 şi 21 ani.

5002 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

191 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1306 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1074 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.