Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina) - locul al doilea la aruncarea suliţei, în finala Campionatului Naţional Universitar

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" au avut loc sâmbătă şi duminică întreceri atletice contând pentru finala Campionatului Naţional Universitar, dar şi pentru prima etapă a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori I. La startul întrecerilor s-au aliniat şi mai mulţi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, cea mai bună performanţă a primei zile fiind realizată de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul al doilea în proba de aruncarea suliţei, cu o aruncare de 50,37m (nou record personal), la numai 54 centimetri de primul loc.

Iată rezultatele tuturor sportivilor câmpineni, care au concurat în prima zi a întrecerilor de la Piteşti, în condiţii grele, de ploaie continuă:
Ioana Plăvan (foto) - locul 2, aruncarea suliţei, 50,37m
Marius Vasile - locul 4, aruncarea discului, 45,70m (locul 1 - juniori I)
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea discului, 43,46m (locul 2, juniori I)
Andrei Richea - locul 5, aruncarea suliţei, 53,92m (locul 2, juniori I.
Duminică, în a doua zi a competiţiei, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Marius Vasile - locul 2, aruncarea greutăţii, juniori II, 15,22m
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea greutăţii, juniori I, 12,41m
Şi se mai impune o precizare: în toate probele în care au concurat sâmbătă, sportivii câmpineni au fost întrecuţi de fiecare dată de sportivi cu vârste mult mai mari. Exemplul cel mai concludent, în proba de aruncarea discului, acolo unde Marius Vasile (16 ani) şi Sebastian Oprea (18 ani) au fost învinşi de sportivi cu vârste de 23, 38 şi 21 ani.

4916 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1929 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.