Restaurantul Bon Appetit din Câmpina face livrări la domiciliu și a introdus două noi metode de plată

Anunțuri (Categoria articolului)

Pentru a elimina contactul direct între client și livrator, Restaurantul Bon Appetit din Câmpina a introdus două noi modalități de plată pentru comenzi - plata direct pe site și plata contactless cu cardul la livrare, ambele variante venind în întâmpinarea dorinței legitime a tuturor de a desfășura livrările la cele mai înalte standarde de siguranță.

De asemenea, Restaurantul Bon Appetit din Câmpina și-a mărit aria de livrare, cu până la 7km, astfel că în afara Câmpinei se pot face livrări în acest moment în localitățile Cornu, Poiana Câmpina, Breaza, Bănești, Brebu, Provița de Jos, Telega. De asemenea, este simplu să aveți grijă și de persoanele în vârstă - puteți comanda și plăti online, iar Restaurantul Bon Appetit Câmpina livrează mâncarea la adresa indicată. 
În același timp, Restaurantul Bon Appetit a prelungit valabilitatea unor oferte speciale: pizza mare sau mică 3+1 gratis, shaorma mare sau mică 3+1 gratis, comenzile peste 100 de lei au discount 10%, toate produsele de post au discount 10%.
Comenzile se pot face online la adresa bonappetitcampina.ro/meniu, dar și telefonic la numerele 0244.374.760 sau 0720.727.851, zilnic între orele 9.30 - 20.45. (P)

4461 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1737 vizualizari
23 iul. 2022 10:42

Piața Centrală Câmpina organizează licitații pentru închirierea unor spații comerciale

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:

1867 vizualizari
14 iul. 2022 22:32

Societatea Miras International SRL angajează electrician mentenanță

Societatea Miras International SRL angajează pentru punctul de lucru din localitatea Bănești electrician mentenanță.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.