Handbalistele de la CS Câmpina, premiate de primarul municipiului pentru performanța de la turneul final al Campionatului Național

Actualitate (Categoria articolului)

La sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a avut loc în această seară o partidă demonstrativă de handbal între echipa CS Câmpina (junioare IV) și Tricolorul Breaza. Înaintea începerii jocului, micile handbaliste de la CS Câmpina au fost premiate de primarul municipiului, Alin Moldoveanu, pentru evoluția de la turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, la care fetele antrenate de profesorul Daniel Vasile au participat în premieră.

Turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, s-a desfășurat la Timișoara și a fost un adevărat maraton handbalistic, fiecare echipă jucând câte opt partide. Cu trei victorii, un egal și trei înfrângeri, CS Câmpina a încheiat turneul final pe locul al 11-lea, dar lucrul cel mai important, după cum spunea antrenorul Daniel Vasile la sfârșitul turneului, “este calitatea jocului echipei noastre, lucru remarcat de toți oficialii, tehnicienii și spectatorii prezenți în sala din Timișoara, în condițiile în care jucătoarele noastre erau mai mici de vârstă și gabarit față de adversare, iar cea mai mare parte a lor vor evolua și în sezonul următor la junioare IV”.
Pentru performanța de la Timișoara, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, le-a felicitat pe componentele echipei CS Câmpina și a oferit fiecărei jucătoare câte un premiu (diplomă, o boxă portabilă și o ciocolată), o diplomă primind și antrenorul Daniel Vasile. Alături de primar s-a aflat și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Boxele portabile au reprezentat o sponsorizare din partea Altex, partenerul administrației locale în proiectul Câmpina Sporturilor.

2242 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 10.06.2022 12:39 Nu știam că se premiază și locul 11!?! Altfel fetele și antrenorul lor merită felicitări dar , din păcate, performanța lor a fost imediat politizată de un primar care în principal se ocupă de festivități de premiere și deloc de oraș!

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5271 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.