CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

- Sport -

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?

Și încercăm să parcurgem pe rând evenimentele sportive, mai ales că - din păcate - nu sunt prea multe. La fotbal, CS Câmpina, Sportul Câmpina, Muscelul Câmpina nu strând, de regulă, mai mult de câteva zeci de oameni. La handbal, unde performanțele fetelor de la CS Câmpina, este drept la nivel de juniori, sunt remarcabile, în afara părinților, nu prea mai vezi pe nimeni altcineva... Zilele trecute, în noua sală de sport de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” a fost prima competiție oficială de baschet, unde echipele CS Câmpina, atât la feminin, cât și la masculin, au performanțe frumoase. Din păcate, în afara părinților, aproape nimeni... Nici măcar din curiozitatea de a vedea noua sală!
Acum, adevărul este că nu se întâmplă acest lucru doar la Câmpina. De asemenea, trebuie să admitem că nivelul competițiilor este, totuși, unul scăzut - la fotbal, vorbim de nivel județean, iar a handbal și baschet, doar de juniori. Mai îngrijorătoare ni se pare lipsa de preocupare a autorităților - de la președintele Clubului Sportiv Câmpina și până la membrii Consiliului Local, măcar cei care fac parte din Comitetul Director al CSC. În condițiile acestei lipse de interes, drumul este clar că se înfundă, oricâte strădanii ar depune antrenorii echipelor și părinții copiilor implicați.


17 Apr 2024 18:22 1220 vizualizari


Comentarii


  • 18.04.2024 08:57 Gigi Si asta in conditiile in care nu trebuie sa platesti nicaieri intrarea, asa cum ar fi normal!
  • 17.04.2024 19:33 Duta Niculae Nu știu de ce aceste întrebări care sunt mai mult……să sune a întrebări!”de ce nu vin câmpinenii la întrecerile sportive?” Arătați dumneavoastră cei care întrebați,măcar un afiș cu o singură întrecere sportivă! Nu aveți de unde pentru că nu există,cei care ar trebui să se ocupe de așa ceva”au alte treburi”iar cei din administrație care iau bani pentru așa ceva,sunt”prinși cu alte activități”!
1288 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
674 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1554 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV