Superliga B Prahova. CS Blejoi II - Sportul Câmpina 2-0. Câmpinenii ar fi meritat un punct

Sport (Categoria articolului)

Sportul Câmpina a făcut deplasare în fieful liderului Superligii B Prahova, ”satelitul” echipei CS Blejoi, din Liga a III-a, cu gândul de a obține un rezultat cât mai bun.

Jocul prestat de elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma a fost unul bun, chiar cu perioade de dominare, dar fără a concretiza, din păcate, pe tabela de marcaj. Mai mult, gazdele un reușit câte un gol în ambele reprize. O victorie cu 2-0 a blejoienilor, în pofida unui joc bun al câmpinenilor, care meritau cel puțin un egal.
Sportul Câmpina a aliniat următoarea formulă de start: C. Constantin - R. Coman, A. Coman, Rădulescu, A. Burlacu, R. Burlacu, Biro, Țigănuș, Corneanu, Ed. Constantin, Bej. Au mai intrat: Drăghici, Cafadaru, Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Scorțeni Bordeni.
Iată și rezultatele înregistrate în etapa curentă:
Carpați Sinaia - Olimpia Cireșanu 1-0
AS Gherghița - Triumf Poiana Câmpina 1-4
Progresul Bucov - Petrolul Ologeni 2-1
Știința Albești - Unirea Teleajen 3-1
CS Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-0
CS Scorțeni Bordeni - Avântul Tomșani 4-1
Brădetul Ștefești - CSO Mizil 0-1
AS Starchiojd a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 26 puncte; CS Câmpina - locul 11, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 16 puncte.

3643 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

652 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1580 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

596 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

780 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.