Andreea Lungu (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), vicecampioană națională la tineret, în proba de aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

La Campionatul Național de Atletism Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, desfășurat luni, 25 februarie, la București, Câmpina are un nou motiv de bucurie, după ce Ioana Plăvan a devenit în premieră campioană națională de seniori la aruncarea suliței. În cadrul aceleiași competiții, în proba de aruncarea discului, o altă sportivă de la CSS "Constantin Istrati", Andreea Lungu, antrenor prof. Mihaela Marin, a reușit să urce pe podium, ocupând locul al doilea în întrecerea de tineret și locul al treilea în competiția rezervată seniorilor.

Andreea Lungu, cea mai mică sportivă din punct de vedere al vârstei dintre primele șase clasate în clasamentul final al probei feminine de aruncarea discului, a reușit o aruncare de 43,75m, cu care a obținut tilul de vicecampioană națională la tineret și locul al treilea la seniori.
Podiumul final la seniori la această probă a fost: Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani, 48,37m), Ioana Țigănașu (Ceahlăul Piatra Neamț, 19 ani, 45,45m), Andreea Lungu (CSS "Constantin Istrati" Câmpina, 17 ani, 43,75m). Cu alte cuvinte, Andreea Lungu are viitorul în față și toate șansele să devină în scurt timp numărul 1 în România la această probă.
Felicitări, Andreea, pentru această valoroasă performanță! Felicitări și antrenoarei Mihaela Marin, coordonatorul CSS "Constantin Istrati" Câmpina!

Citiți și Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori

3349 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.