CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Un banal coș de gunoi ar putea rezolva o problemă în Câmpina

- Actualitate -

Un banal coș de gunoi ar putea rezolva o problemă în Câmpina

Pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, chiar în dreptul primului bloc de la centrele comerciale Lidl - Kaufland, se află o bancă. În jurul ei în permanență este mizerie...

În imediata apropiere este și o stație de transport public, ce-i drept facultativă. Pe banca respectivă se întâmplă destul de des să se așeze oameni veniți de la centrele comerciale amintite și - din păcate - pentru că în cele mai multe cazuri educația este deficitară, aruncă ambalaje sau bonuri ori alte hârtii și mizerii în jurul aceei bănci.
Sgur, un coș de gunoi amplasat în această zonă nu va rezolva definitiv problema, dar măcar poate nu vom mai vedea chiar atât de mult gunoi în zona acelei bănci. Mai ales că, practic, ne aflăm, la intrarea în municipiul Câmpina dinspre Ploiești și este o carte de vizită a localității noastre. Lipsa unui coș de gunoi și mizeria generată de oameni lipsiți de educație crează o imagine deplorabilă nu numai pentru locuitorii din această zonă, pentru tercători, ci și pentru municipiul Câmpina. Poate nu ar fi greu de amplasat un banal coș de gunoi... Iar dacă mizeria va persista vom ști că vina este exclusiv a oamenilor, nu și a administrației care nu asigură condiții pentru curățenie.


23 Jul 2023 10:15 2553 vizualizari


Comentarii


  • 23.07.2023 16:18 diss Nu coșurile de gunoi sunt marea problemă căt nesimțirea și proasta creștere a majorității cetățenilor din Cămpina și din întreaga Romănie.Mergeți pe Muscel în parcul copiilor și puteți aduna zeci de mucuri de țigară, sticle și pungi de plastic sau semințe aruncate exact lângă coșurile de gunoi. Problema s-ar mai putea rezolva și dacă poliția comunitară și-ar face treaba.Dar nu e mai ușor să ne plimbăm aiurea cu mașina și să nu ne pese???
  • 23.07.2023 11:49 Tache Li se spune intelectuali..Și cărțile pe Bulevard le fac cornete .Și tineri și bătrâni...negeneralizand unii nu ies din mocirla cat trăiesc.Maniere,educație,in schimb suntem campioni la miștouri și la venin.E că și cum am face educație cu rromii din Ferentari.E o vorbă: daca ai creier,foloseste-l.Nu ai pretenții de la cineva cu 4 clase,dar de la cei care conduc,aleși locali care fac semne obscene și în Campina și se țin de miștouri pe banii oamenilor.Oamenii capabili evita și pleacă.
162 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1742 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1519 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV