Un banal coș de gunoi ar putea rezolva o problemă în Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, chiar în dreptul primului bloc de la centrele comerciale Lidl - Kaufland, se află o bancă. În jurul ei în permanență este mizerie...

În imediata apropiere este și o stație de transport public, ce-i drept facultativă. Pe banca respectivă se întâmplă destul de des să se așeze oameni veniți de la centrele comerciale amintite și - din păcate - pentru că în cele mai multe cazuri educația este deficitară, aruncă ambalaje sau bonuri ori alte hârtii și mizerii în jurul aceei bănci.
Sgur, un coș de gunoi amplasat în această zonă nu va rezolva definitiv problema, dar măcar poate nu vom mai vedea chiar atât de mult gunoi în zona acelei bănci. Mai ales că, practic, ne aflăm, la intrarea în municipiul Câmpina dinspre Ploiești și este o carte de vizită a localității noastre. Lipsa unui coș de gunoi și mizeria generată de oameni lipsiți de educație crează o imagine deplorabilă nu numai pentru locuitorii din această zonă, pentru tercători, ci și pentru municipiul Câmpina. Poate nu ar fi greu de amplasat un banal coș de gunoi... Iar dacă mizeria va persista vom ști că vina este exclusiv a oamenilor, nu și a administrației care nu asigură condiții pentru curățenie.

2450 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tache 23.07.2023 11:49 Li se spune intelectuali..Și cărțile pe Bulevard le fac cornete .Și tineri și bătrâni...negeneralizand unii nu ies din mocirla cat trăiesc.Maniere,educație,in schimb suntem campioni la miștouri și la venin.E că și cum am face educație cu rromii din Ferentari.E o vorbă: daca ai creier,foloseste-l.Nu ai pretenții de la cineva cu 4 clase,dar de la cei care conduc,aleși locali care fac semne obscene și în Campina și se țin de miștouri pe banii oamenilor.Oamenii capabili evita și pleacă.
  • diss 23.07.2023 16:18 Nu coșurile de gunoi sunt marea problemă căt nesimțirea și proasta creștere a majorității cetățenilor din Cămpina și din întreaga Romănie.Mergeți pe Muscel în parcul copiilor și puteți aduna zeci de mucuri de țigară, sticle și pungi de plastic sau semințe aruncate exact lângă coșurile de gunoi. Problema s-ar mai putea rezolva și dacă poliția comunitară și-ar face treaba.Dar nu e mai ușor să ne plimbăm aiurea cu mașina și să nu ne pese???

Actualitate

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.