Scurt și la... subiect, cu Alexandra Toma, responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Din toamna anului 2016, Alexandra Toma conduce Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din municipiul Câmpina, după ce înainte a lucrat în presă.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Alexandra Toma veți afla, printre altele, cum definește prietenia, dacă acordă în viață o a doua șansă, care este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la un om, dar și care este cartea preferată, care a fost cea mai frumoasă vacanță, dacă preferă teatrul sau filmul, rockul sau folkul, marea sau muntele și, nu în ultimul rând, ce nume consideră potrivit în cazul în care în Câmpina s-ar înființa vreodată o nouă casă de cultură.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Alexandra Toma, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

5406 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

1769 vizualizari
15 feb. 2024 15:44

Marius Anghelescu, consilier PMP: ”Tendința în partid era să nu votezi cu Alin Moldoveanu!”

1 comentarii

Marius Anghelescu, consilier local al Partidului Mișcarea Populară, a fost invitatul nostru la o emisiune în cadrul căreia am discutat atât subiecte politice, cât și subiecte legate de administrația locală.

2904 vizualizari
14 feb. 2024 21:04

Bugetul Câmpinei pentru anul 2024, explicat pe larg de primarul Alin Moldoveanu

4 comentarii

Luni, 12 februarie, a fost aprobat bugetul municipiului Câmpina pentru anul 2024. Am scris la momentul respectiv despre acest larg, iar pentru a detalia și explica bugetul am purtat un dialog cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.