Prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel organizează prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă". Evenimentul va avea loc la Restaurantul ETU PIZZA & GRILL (Restaurant OZN) în data de 5 mai 2022 și se va desfășura în două părți: o conferință cu tematici de interes pentru antreprenori și o secțiune de networking.

Vă reamintim că proiectul "Cumpără de lângă casă" a fost conceput și implementat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul specialiștilor din grupul de firme Soceram – Neptun și dorește să promoveze conceptul de „cumpărături locale”, precum și beneficiile sale în rândul locuitorilor din Câmpina, să atragă atenția asupra faptului că alegerea de a achiziționa un produs sau un serviciu local reprezintă o modalitate de a contribui la dezvoltarea orașului și la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor acestuia. Proiectul în sine acordă o atenție deosebită și antreprenorilor și firmelor din Câmpina, pentru care a fost creată o platformă specială în care își pot prezenta afacerea și promova produsele și serviciile direct către publicul cel mai apropiat. Nu în ultimul rând, în registrul coeziunii socio-profesionale, inițiatorii proiectului își doresc dezvoltarea comunității antreprenorilor locali pentru o mai bună comunicare și cooperare și în scopul găsirii celor mai bune soluții de dezvoltare a afacerilor locale.

2364 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 05.05.2022 10:44 Initiativa buna, dar foarte rau ca este exclusiv pentru membrii. Poate ca daca era un eveniment deschis, fara a implica mancare si bautura ci doar discutii, ar fi fost mult mai benefic pentru comunitate si ar fi interesat mult mai multi oameni care in acest moment nu sunt implicati in acest proiect.

Eveniment

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1622 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.