Prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel organizează prima întâlnire de business dedicată exclusiv membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă". Evenimentul va avea loc la Restaurantul ETU PIZZA & GRILL (Restaurant OZN) în data de 5 mai 2022 și se va desfășura în două părți: o conferință cu tematici de interes pentru antreprenori și o secțiune de networking.

Vă reamintim că proiectul "Cumpără de lângă casă" a fost conceput și implementat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul specialiștilor din grupul de firme Soceram – Neptun și dorește să promoveze conceptul de „cumpărături locale”, precum și beneficiile sale în rândul locuitorilor din Câmpina, să atragă atenția asupra faptului că alegerea de a achiziționa un produs sau un serviciu local reprezintă o modalitate de a contribui la dezvoltarea orașului și la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor acestuia. Proiectul în sine acordă o atenție deosebită și antreprenorilor și firmelor din Câmpina, pentru care a fost creată o platformă specială în care își pot prezenta afacerea și promova produsele și serviciile direct către publicul cel mai apropiat. Nu în ultimul rând, în registrul coeziunii socio-profesionale, inițiatorii proiectului își doresc dezvoltarea comunității antreprenorilor locali pentru o mai bună comunicare și cooperare și în scopul găsirii celor mai bune soluții de dezvoltare a afacerilor locale.

2218 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 05.05.2022 10:44 Initiativa buna, dar foarte rau ca este exclusiv pentru membrii. Poate ca daca era un eveniment deschis, fara a implica mancare si bautura ci doar discutii, ar fi fost mult mai benefic pentru comunitate si ar fi interesat mult mai multi oameni care in acest moment nu sunt implicati in acest proiect.

Eveniment

1651 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1970 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1335 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1919 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.