Concurs pentru "operele artistice" care vor fi aplicate pe noul monument din Parcul Soldat

Actualitate (Categoria articolului)

Anul acesta începe modernizarea Parcului de la Soldat, cel care va rămâne fără Monumentul Soldatului Necunoscut și care va purta numele "Regele Mihai". Licitația fost organizată la sfârșitul anului trecut și a fost câștigată de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea, cu prețul de 1.124.376 lei (fără TVA). Lucrările vor începe în primăvară, dar pe lânga modernizarea parcului, Primăria Câmpina organizează și un concurs de soluții pentru aplicațiile de pe noul monument care va fi amplasat în parc. 

"Concurs de soluții pentru realizarea monumentului în Parcul Soldat - Ansamblul Trei Panouri Votive" - așa se numește concursul pentru care s-au alocat 200.000 lei de la bugetul local (100.000 lei pentru premii și 100.000 lei pentru realizarea lucrărilor câștigătoare). De fapt, este vorba despre un ansamblu format din trei arcuri de cerc, din beton, pe care se dorește aplicarea unor opere artistice, cum le-a numit primarul Horia Tiseanu, iar pentru aceste opere artistice, care trebuie să aibă legătură cu istoria localității, se organizează concurs. (video)

5822 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ni 23.02.2018 15:16 L-a plictisit si pe Pitigoaie cu prezentarea... manca-l-ar mama de ...... Echipa perfecta Tiseanu Pitigoi. Doi manageri de top....
  • KK 23.02.2018 22:47 Cam multa galagie pentru un ciob de farfurie.O singura remarca ,opera de arta sa fie la nivelul solului ,sa aiba acces si si patrupedele .hehehehehehee

Actualitate

2256 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1598 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

76 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1249 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.