Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Sport (Categoria articolului)

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

Jocul a fost dominat în cea mai mare parte a sa de elevii lui Claudiu Dumitrescu, care s-au impus lejer, la scor de neprezentare, golurile fiind marcate de Badea (minutul 26), Bărcănescu (minutul 37) și Tocitu (minutul 68).
CS Câmpina a aliniat următoarea formulă de joc: Antal - C. Dumitrescu (75 Coman), Merluță, Năstase, Nichifor, Duță (80 A. Dumitrescu), Bărcănescu, Petrescu, Bej, Botoșneanu (78 Dincă), Badea (40 Tocitu). Antrenor: Claudiu Dumitrescu.
Rezultatele etapei - aici.
În ultima rundă a acestei ediții de campionat, CS Câmpina va juca sâmbătă, 10 iunie, în ziua finalei Champions League, în deplasare, la FC Bănești, formație pe care în tur câmpinenii au învins-o cu scorul de 3-0.

3113 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

804 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.