Primăria Câmpina ne asigură că transparența în actul decizional este o prioritate

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării pe site-ul nostru a articolului "Transparența, comunicarea și asumarea responsabilității, probleme mari în Primăria Câmpina", instituția condusă de primarul Horia Tiseanu ne-a transmis un punct de vedere prin care ni se aduce la cunoștință că "există o reală dorință de a respecta relația cu cetățeanul, de a prioritiza transparența în actul decizional și liberul acces la informații".

Articolul nostru îl puteți citi sau reciti AICI. Primăria Câmpina recunoaște că sunt unele probleme legate de "site-ul instituției, principalul canal de informare a cetățenilor", dar aceste probleme vor fi rezolvate odată cu implementarea proiectului SIPOCA 35 - "Guvernare transparentă deschisă și participativă, standardizare, armonizare și dialog îmbunătățit". Cât despre informațiile dorite, cetățenii le pot solicita în scris, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Aveți în facsimil punctul de vedere al Primăriei. 

3514 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 23.10.2017 16:41 Astia chiar ne iau de prosti?! Unde draq transparenta, ca atunci cand ai de obtinut o hartie de la ei de apuca durerea de cap! Mai mare rusinea! in schimb, vad ca ii doare atunci cand e vorba de imaginea lor. Cand e vorba de nervii si banii nostri, ii doar in... cot! Rusine!

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.