Primăria Câmpina ne asigură că transparența în actul decizional este o prioritate

Actualitate (Categoria articolului)

În urma publicării pe site-ul nostru a articolului "Transparența, comunicarea și asumarea responsabilității, probleme mari în Primăria Câmpina", instituția condusă de primarul Horia Tiseanu ne-a transmis un punct de vedere prin care ni se aduce la cunoștință că "există o reală dorință de a respecta relația cu cetățeanul, de a prioritiza transparența în actul decizional și liberul acces la informații".

Articolul nostru îl puteți citi sau reciti AICI. Primăria Câmpina recunoaște că sunt unele probleme legate de "site-ul instituției, principalul canal de informare a cetățenilor", dar aceste probleme vor fi rezolvate odată cu implementarea proiectului SIPOCA 35 - "Guvernare transparentă deschisă și participativă, standardizare, armonizare și dialog îmbunătățit". Cât despre informațiile dorite, cetățenii le pot solicita în scris, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Aveți în facsimil punctul de vedere al Primăriei. 

3628 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 23.10.2017 16:41 Astia chiar ne iau de prosti?! Unde draq transparenta, ca atunci cand ai de obtinut o hartie de la ei de apuca durerea de cap! Mai mare rusinea! in schimb, vad ca ii doare atunci cand e vorba de imaginea lor. Cand e vorba de nervii si banii nostri, ii doar in... cot! Rusine!

Actualitate

1040 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1100 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

379 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

765 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.