Astăzi are loc dezbaterea electorală organizată de CâmpinaTV

Actualitate (Categoria articolului)

Am invitat cei mai importanți cinci candidați la Primăria Câmpina, conform sondajelor, la o dezbatere electorală, singura din media câmpineană în perspectiva alegerilor din 5 iunie.

Candidatul PNL, Horia Tiseanu, a refuzat invitația noastră, în vreme ce Constantin Cândea (PSD), Ioan Adrian Pițigoi (PMP), Daniel Ioniță (ALDE) și Andrei Istrate (UNPR) au confirmat prezența la dezbaterea electorală care va avea loc astăzi și pe care o vom prezenta mâine, exclusiv pe campinatv.ro. Din păcate, ieri, și Constantin Cândea ne-a anunțat că nu va mai participa la dezbatere. Acum, din punctul nostru de vedere, este problema fiecărui candidat cum își organizează campania electorală. Considerăm, totuși, că este o lipsă de respect față de alegători să refuzi invitația la o dezbatere electorală. Cei care au refuzat invitația considerând că astfel ne fac nouă un deserviciu, nu au înțeles că presa are rolul ei în viața oricărei comunități și că este una dintre modalitățile în care se pot adresa oamenilor. Acum, rămâne doar ca și oamenii să îi trateze la fel pe cei care le cer votul! Reamintim că dezbaterea electorală de astăzi o veți putea urmări în cursul zilei de mâine doar pe campinatv.ro.

2260 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • campinean 31.05.2016 20:26 observ cu mahnire ca ati devenit un ziar care a ajuns doar sa critice in stanga si in dreapta..pana acum aveam impresia ca ati ajuns acolitii lui cosma si lui toader, dar observ ca, de fapt, cine nu e de acord cu initiativele voastre, trebuie repede criticat, nu? e democratie, fiecare face ce vrea, d aia au murit oameni la revolutie..si pt ca e democratie, trebuie respectata decizia domnilor Candea si Tiseanu, de a nu veni la aceasta pseudo dezbatere..cum zicea cineva, a fost o chestie tactica, fiind primii cu sanse, restul, umplutura, cu sarmale..oricum, nu cred ca imi veti publica comentariul, pt ca il veti considera drept atac sau mai stiu eu ce...pacat de istoria ziarului campinaph
  • Admin 01.06.2016 10:30 Pentru 'campinean' - suntem in dezavantaj, pentru ca dvs. stiti cui va adresati, in timp ce noi trebuie sa raspundem cuiva care se ascunde dupa un pseudonim. In fine, e usor sa critici fara... identitate. 1. Nu suntem acolitii nimanui. Avem un contract de publicitate electorala cu PSD Prahova si tot ceea ce publicam in aceasta perioada despre PSD (articole sau reclame electorale) sunt in baza acestui contract. 2. Sa critici cu argumente este tot o dovada a democratiei in care traim. 3. Noi respectam decizia domnilor Candea si Tiseanu, dar punem la indoiala respectul lor fata de electorat. Dezbatere sau pseudo-dezbatere, cum ii spuneti, era o ocazie pentru candidati de a veni in fata electoratului si de a-si prezenta o data in plus programul electoral. Sa fiu sincera, mai mult decat absenta m-a deranjat modul in care s-a comportat dl Candea. Candidatii au avut doua zile la dispozitie pentru a ne da un raspuns, iar dl Candea ne-a anuntat ca participa la dezbatere. Ulterior a spus ca nu crede ca mai vine si apoi ca a luat decizia sa nu mai participe. Eu am crezut permanent in cuvantul dlui Candea, doar e cuvantul unui general. In rest, poate ar fi mai elegant din partea dvs. sa nu ii jigniti pe ceilalti competitori. 4. Un singur lucru as vrea sa va mai spun. Campania electorala va trece. Alegerile trec si ele, iar dupa alegeri s-ar putea sa aveti nevoie, la un moment dat, sa va adresati Primariei Campina. Va dorim mult succes si va dorim sa nu fie nevoie sa apelati la presa locala pentru ca la Primarie nu are nimeni timp de dvs. si nu intereseaza pe nimeni problema dvs. (Asta, daca sunteti un simplu 'campinean' si nu faceti parte din echipa sau partidul vreunui candidat). Cristina Neculai

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.