Crăciun tradițional la Balvanyos, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru a vă bucura de un Crăciun tradițional, puteți alege oferta Agenției Teron Intertur Câmpina de petrecere a trei zile de vis în inima Harghitei, la Balvanyos.

Programul acestui sejur de vis este următorul:
Ziua 1, 24 decembrie 2021
Plecare la ora 7.00 din București pe traseul București - Ploiești - Câmpina - Brașov - Băile Balvanyos. Cazare la Vila (Hotel) Transilvania, din Balvanyos. Oaspeți asistă la tradiționala tăiere a porcului cu pomana porcului, cu vin și țuică fiartă din partea casei. Seara, în Ajunul Crăciunului toți îl vor aștepta pe Moș Crăciun, care a anunțat că v sosi negreșit.
Ziua a 2-a, 25 decembrie 2021
Micul-dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbare individuală sau deplasare cu autocarul la Biserica din Tg. Secuiesc, pentru slujba religioasă. De asemenea, se poate face excursie la Lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din România. Se află la o altitudine de peste 900 metri, în unul dintre craterele Muntelui Ciomatu și nu este alimentat de niciun izvor, practic apa din crater provine din precipitații și din topirea zăpezilor. Bonus - cină festivă cu băuturi alcoolice incluse și muzică ambientală.
Ziua a 3-a, 26 decembrie 2021
Micul-dejun. Se pleacă spre Harghita Băi, stațiune balneoclimaterică situată la peste 1.300 metri altitudine, într-un cadru natural de vis. Cunoscută pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecătoare și pentru condițiile favorabile sporturilor de iarnă, stațiunea atrage în fiecare an turiștii dornici să petreacă aici un sejur relaxant. Timp liber pentru activități individuale. Plecre spre București, sosire în funcție de trafic.
Tarif: 359,67 euro - pentru două nopți, două persoane.
Tariful include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern și internațional;
- două nopți cazare Vila (Hotel) Transilvania, cu mic dejun și cină;
- ghid de turism atestat;
- BONUS: sosirea lui Moș Crăciun, tăierea tradițională a porcului, pomana porcului, cine festuvă de Crăciun.
Avans 50% în termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării, diferența până la data de 30 noiembrie 2021.
Grup minim: 25 persoane.
Se poate achita și cu tichete de vacanță!
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

3431 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2066 vizualizari
14 mai 2022 17:16

Sejur la Sunny Beach, în Bulgaria, all-inclusive, în septembrie, la un preț imbatabil, plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, care este touroperator specializat pentru Bulgaria, vine în întâmpinarea cerințelor turiștilor din Câmpina și împrejurimi cu o ofertă cu totul și cu totul specială, la un preț imbatabil, iar marele avantaj este că plecarea se face chiar din Câmpina.

1714 vizualizari
26 mar. 2022 21:23

Paște de vis în insula Ischia, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Pentru că mai este mai puțin de o lună până la Sărbătorea Paștelui, pentru cei care încă nu și-au făcut planuri de vacanță pentru perioada respectivă, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vine cu o propunere extrem de tentantă, la un preț imbatabil - insula Ischia, din Italia.

Alte stiri recente

1444 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4440 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.