Crăciun tradițional la Balvanyos, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru a vă bucura de un Crăciun tradițional, puteți alege oferta Agenției Teron Intertur Câmpina de petrecere a trei zile de vis în inima Harghitei, la Balvanyos.

Programul acestui sejur de vis este următorul:
Ziua 1, 24 decembrie 2021
Plecare la ora 7.00 din București pe traseul București - Ploiești - Câmpina - Brașov - Băile Balvanyos. Cazare la Vila (Hotel) Transilvania, din Balvanyos. Oaspeți asistă la tradiționala tăiere a porcului cu pomana porcului, cu vin și țuică fiartă din partea casei. Seara, în Ajunul Crăciunului toți îl vor aștepta pe Moș Crăciun, care a anunțat că v sosi negreșit.
Ziua a 2-a, 25 decembrie 2021
Micul-dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbare individuală sau deplasare cu autocarul la Biserica din Tg. Secuiesc, pentru slujba religioasă. De asemenea, se poate face excursie la Lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din România. Se află la o altitudine de peste 900 metri, în unul dintre craterele Muntelui Ciomatu și nu este alimentat de niciun izvor, practic apa din crater provine din precipitații și din topirea zăpezilor. Bonus - cină festivă cu băuturi alcoolice incluse și muzică ambientală.
Ziua a 3-a, 26 decembrie 2021
Micul-dejun. Se pleacă spre Harghita Băi, stațiune balneoclimaterică situată la peste 1.300 metri altitudine, într-un cadru natural de vis. Cunoscută pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecătoare și pentru condițiile favorabile sporturilor de iarnă, stațiunea atrage în fiecare an turiștii dornici să petreacă aici un sejur relaxant. Timp liber pentru activități individuale. Plecre spre București, sosire în funcție de trafic.
Tarif: 359,67 euro - pentru două nopți, două persoane.
Tariful include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern și internațional;
- două nopți cazare Vila (Hotel) Transilvania, cu mic dejun și cină;
- ghid de turism atestat;
- BONUS: sosirea lui Moș Crăciun, tăierea tradițională a porcului, pomana porcului, cine festuvă de Crăciun.
Avans 50% în termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării, diferența până la data de 30 noiembrie 2021.
Grup minim: 25 persoane.
Se poate achita și cu tichete de vacanță!
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

4563 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

1488 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

2728 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

1142 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1533 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.