Primarul Horia Tiseanu, chemat astăzi la DNA Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că în cazul primarului Horia Tiseanu ar fi vorba de două acuzații ale procurorilor - una de abuz în serviciu și una de trafic de influență. Abuz în serviciu în dosarul privind achiziționarea autoturismului Opel Insignia, în valoare de aproape 30.000 euro, prin intermediul Poliției Locale. Infracțiunea de trafic de influență ar fi fost comisă într-o altă cauză. La ora 14.00, este așteptată la DNA Ploiești și Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina, în prezent director al Poliției Locale Ploiești.

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, se află la DNA Ploiești, unde a ajuns la ora 11.00, însoțit de avocatul său. 

La intrarea în sediul acestei instituții, Tiseanu le-a declarat jurnaliștilor că a fost citat telefonic și că s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție în urma acestei citații. Întrebat despre ce dosar este vorba, primarul Câmpinei a răspuns: 'Știți voi mai bine!'. Deocamdată nu se cunosc detalii despre dosarul care face obiectul audierii de astăzi, dar potrivit unor surse judiciare, Horia Tiseanu are calitatea de suspect într-un dosar de trafic de influență. Vom reveni.

Citiți și Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina

6693 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Kinky 27.09.2016 11:50 Gata! S-a terminat si cu Tiseanu! Urat final de cariera politica! dar, deh, așa e cand nu ai măsura si crezi ca totul ți se cuvine!
  • Emil 27.09.2016 12:42 In sfârșit, se fac dreptate!
  • alina i 27.09.2016 16:10 Va fi sedinta de Cl fara ,''maria sa'' Ciusdi magarusul,numai ca nu cred ca a ''scheunat''; fara sa bage si pe altii la apa...ca asa-i in politica-te manjesti pan la cot si tot o tii cu aroganta.Vor urma si alte sesizari si denunturi chiar in Campina,fiti pe faza.Se vor tavalii in chinuri,dar daca au semanat furtuna culeg nisip.

Actualitate

1442 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1273 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

8060 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

685 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.