Primarul Horia Tiseanu, chemat astăzi la DNA Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE: Surse apropiate anchetei au declarat că în cazul primarului Horia Tiseanu ar fi vorba de două acuzații ale procurorilor - una de abuz în serviciu și una de trafic de influență. Abuz în serviciu în dosarul privind achiziționarea autoturismului Opel Insignia, în valoare de aproape 30.000 euro, prin intermediul Poliției Locale. Infracțiunea de trafic de influență ar fi fost comisă într-o altă cauză. La ora 14.00, este așteptată la DNA Ploiești și Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina, în prezent director al Poliției Locale Ploiești.

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, se află la DNA Ploiești, unde a ajuns la ora 11.00, însoțit de avocatul său. 

La intrarea în sediul acestei instituții, Tiseanu le-a declarat jurnaliștilor că a fost citat telefonic și că s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție în urma acestei citații. Întrebat despre ce dosar este vorba, primarul Câmpinei a răspuns: 'Știți voi mai bine!'. Deocamdată nu se cunosc detalii despre dosarul care face obiectul audierii de astăzi, dar potrivit unor surse judiciare, Horia Tiseanu are calitatea de suspect într-un dosar de trafic de influență. Vom reveni.

Citiți și Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina

6834 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Kinky 27.09.2016 11:50 Gata! S-a terminat si cu Tiseanu! Urat final de cariera politica! dar, deh, așa e cand nu ai măsura si crezi ca totul ți se cuvine!
  • Emil 27.09.2016 12:42 In sfârșit, se fac dreptate!
  • alina i 27.09.2016 16:10 Va fi sedinta de Cl fara ,''maria sa'' Ciusdi magarusul,numai ca nu cred ca a ''scheunat''; fara sa bage si pe altii la apa...ca asa-i in politica-te manjesti pan la cot si tot o tii cu aroganta.Vor urma si alte sesizari si denunturi chiar in Campina,fiti pe faza.Se vor tavalii in chinuri,dar daca au semanat furtuna culeg nisip.

Actualitate

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1066 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.