Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

Mircea Baniciu este un cunoscut cântăreț și chitiarist, care s-a remarcat la începutul anilor 1970 ca solist al legendarei trupe Phoenix. A urmat o carieră solo, până în anul 1992 când fondează trupa Pasărea Colibri, alături de regretatul Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici. După zece ani și o nouă perioadă ”solo”, Mircera Baniciu a înființat în anul 2014 grupul Pasărea Rock. Printre cele mai cunoscute piese lansate de-a lungul anilor de Mircea Baniciu se numără ”Eșarfă în dar”, ”Mugur de fluier”, ”Mica țiganiadă”, ”Andrii Popa”, ”Tristeți provinciale”, ”Vara la țară”, ”Dacă ai ghici”, ”Pisica neagră”, ”Hanul ulciorului nesecat”, ”Săptămâna”, ”Întoarcerea la Orient” și multe, multe altele.
Vom avea ocazia să cântăm măcar o parte dintre aceste melodii alături de Mircea Baniciu, la Câmpina, sâmbătă, 13 august 2022.
Vă reamintim următoarele concerte din cadrul "Câmpina Summer Park Music":
27 august 2022, ora 20.00 – Mircea Vintilă
3 septembrie 2022, ora 20.00 – Ducu Bertzi & Friends.

3009 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.08.2022 13:21 Mulți bani de la bugetul local cheltuiți aiurea.Nimic nou sub soare, atăt poate noua administrație, mai proastă chiar decât cea a lui Tiseanu care, așa zic procurorii, se bucura la 10 litri de motorină pe care nu îi plătea!!!

Eveniment

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4266 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

896 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.