Povestea SOCERAM, de la tradiție, la inovare permanentă

Actualitate (Categoria articolului)

Cu o experiență de peste 40 de ani, SOCERAM oferă, prin produsele sale, soluții complete în domeniul construcțiilor civile și industriale. Compania produce BCA, cărămidă și mortare de înaltă calitate, durabile, cu caracteristici tehnice conforme standardelor europene. De aceea, SOCERAM își dezvoltă în mod constant tehnologiile de producție și își lărgește permanent portofoliul de produse.

La început, în urmă cu mai bine de patru decenii, SOCERAM producea cărămizi din argilă arsă, cu tehnologiile simple de atunci. În 1972, a fost construită fabrica de produse ceramice, care avea în componență două linii pentru producția de cărămizi și blocuri ceramice din argilă arsă și o linie de țiglă trasă profilată din argilă arsă. După privatizare, s-a construit și s-a pus în funcțiune, în 2008, o nouă fabrică de cărămidă. Cărămida de la SOCERAM este comercializată sub marca Duroterm, marcă înregistrată la OSIM.
Apoi au mai fost deschise încă două fabrici, ultima la Cordun, în județul Neamț, chiar anul acesta, o investiție de peste 20 de milioane de euro. Fabrica de la Cordun funcționează cu cele mai performante tehnologii și produce BCA exclusiv din materii prime româneşti, pentru a susţine companiile autohtone. Produsele astfel rezultate vor ajunge să ridice casele românilor, case rezistente și sigure, pe care aceștia să le poată numi cu mândrie „acasă”. Iar povestea de succes a SOCERAM merge mai departe și vom auzi numai lucruri bune.
SOCERAM a pornit de la o tradiție locală și s-a dezvoltat continuu cu ajutorul inovării permanente în laboratoarele proprii. Viitorul se anunță durabil pentru SOCERAM, dar bine legat de tradiție! (P)

4945 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cristina 07.12.2021 20:10 Felicitari!

Actualitate

2813 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

6698 vizualizari
17 ian. 2022 19:20

O câmpineancă este noul ambasador al României la Uniunea Europeană

La finalul anului trecut, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a noului ambasador al României la Uniunea Europeană, în persoana Iuliei Raluca Matei.

Alte stiri recente

490 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

987 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.