Plombări la ceas de seară, pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vă vine sau nu să credeți, dar la Câmpina se lucrează cu spor la repararea străzilor, inclusiv la ceas de seară. Chiar în această seară, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Bălcescu, în fața magazinului chinezesc, muncitorii firmei care a câștigat licitația pentru lucrările de reparații plombau de zor gropile din asfalt. Mai exact, locurile din care săriseră plombele puse anul trecut.

Tehnic vorbind, noi nu ne pricepem, dar probabil că așa trebuie făcut - fără frezare, se adaugă asfalt rece, aproape sub formă de bulgări pe care muncitorii se chinuie să-i niveleze, se mai adaugă apă din sticlă pentru înmuiere și se reia tentativa de nivelare. O spunem încă o dată, nu ne pricepem, probabil că oamenii aceia știu ei ce fac, sau poate că dvs. vă dați seama mai bine privind imaginile foto și video. Nu ne rămâne decât să sperăm că plombele de anul acesta vor fi ceva mai rezistente decât cele de anul trecute. 
Anul acesta, de repararea străzilor din Câmpina se ocupă societatea Sofexpert Project SRL Șirna, valoarea contractului fiind de 35.000 euro.

3909 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cinteza Adrian 25.04.2018 22:01 Noaptea ca hotii!!! Sa le fie rusine! Si celor de al firma lu' peste si celor din primarie care ii tot aduc la lucrari si ii tin in brate! Nu domnule Pitigoi?!
  • Dan Petre 26.04.2018 08:38 Am trecut de dimineață pe acolo. Este o bătaie de joc. Plombe aruncate la întâmplare, denivelate și de proastă calitate. Să le fie rușine. Aștia sunt bani aruncați pe fereastră.
  • Daniel 26.04.2018 09:05 S a lasat asfaltul unde au fost sapaturile pentru conducte si au plombat unde era lasat mai rau. Am remarcat si eu ca nu s a frezat nimic doar s a pus umplutura. S au cam chinuit baietii ca au venit cu mixtura rece si intepenita probabil ramasa de la alta lucrare, pacat de banii nostrii si de munca lor in zadar.

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.