CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Lorena Iordache, este candidatul AUR la Primăria Câmpina

- Politică -

Fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Lorena Iordache, este candidatul AUR la Primăria Câmpina

Actual consilier local din partea Partidului Verde, la prima sa experiență în administrația locală, Lorena Iordache a fost desemnată candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Lansarea candidatului AUR a avut loc în cadrul unei conferințe de presă, organizată sâmbătă, 20 aprilie, la sediul acestei formațiuni politice, în prezența deputatului Adrian Axinia - candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a lui Alexandru Anghel - coordonatorul Organizației Câmpina, Florian Chițu, Marian Alexandru, Ionuț Rădulescu, Alin Ciucaș, Vasilica Petrișor, care se vor afla pe lista AUR pentru Consiliul Local.
Adrian Axinia: ”Prahova - multă sărăcie și multă prostie, combinată cu o anume ticăloșie” 
Adrian Axinia a avut un discurs destul de dur: ”Prahova are un potențial imens, comparabil cu al județelor Cluj și Bihor. Mafioții care conduc și au condus acest județ timp de 34 ani și-au bătut joc de toate oportunitățile. Am văzut multă sărăcie și multă prostie politică și administrativă, combinată cu o anume ticăloșie ceea ce ține județul sub nivelul său”, a fost radiografia realizată la nivelul județului Prahova de coordonatorul Organizației județene AUR Prahova.
Axinia, atac la Alin Moldoveanu: ”Nu e suficient să fi competent în sport, îți trebuie și un pic de cap!”
Adrian Axinia și-a continuat șirul acuzelor îndreptându-se și spre Câmpina: ”Câmpina nu face excepție de la ceea ce se întâmplă la nivelul județului. Este un oraș trist, ponosit, deși are numeroase resurse. Un oraș care a fost feuda domnului Tiseanu foarte mulți ani, iar acum a ajuns pe mâna unui domn sportiv, care nu a reușit să aducă plus valoare orașului. Nu e suficient să fi competent în sport, îți trebuie și un pic de cap! Orașul clar este pe o direcție greșită!”
Lorena Iordache: ”Am acceptat această provocare pentru ca împreună cu echipa AUR să dăm Câmpinei o altă culoare, o altă viață”
”Sunt născută și crescută în Câmpina, Am lucrat numai în Câmpina și am acceptat această provocare pentru ca împreună cu echipa AUR să dăm Câmpinei o altă culoare, o altă viață, să reușim să atragem tinerii să rămână în localitate. Mulțumesc echipei că a avut încredere în mine și sper ca după acești patru ani să fie niște rezultate pozitive pentru Câmpina”, a spus Lorena Iordache, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Lorena Iordache a participat la alegerile trecute pe lista Partidului Verde pentru Consiliul Local, devenind consilier în decembrie 2022, înlocuindu-l pe demisionarul Cezar Grama. Lorena Iordache are 54 ani, este secretar șef al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și este fiica unui erou al Revoluției din decembrie 1989, Petre Oncioiu.
După cum a precizat coordonatorul Organizației Câmpina, Alexandru Anghel, vineri, 26 aprilie, reprezentanții acestei formațiuni politice vor depune dosarele cu candidaturile la Primăria și Consiliul Local Câmpina la Biroul Electoral, în vreme ce programul electoral al AUR pentru Câmpina va fi anunțat doar la începerea campaniei electorale.


21 Apr 2024 13:45 2609 vizualizari


Comentarii


  • 21.04.2024 15:02 Cetățeanul turmentat Doamna candidează de la partidul Verde sau Haur că nu înțeleg?”Pristanda: Apoi sa le numaram, coane Fanica; sa le numaram: doua la prefectura. Tipatescu: Doua... Pristanda: Doua pe piata lui 11 Fevruarie... Tipatescu: Patru... Pristanda (cautand in gand) : Doua la primarie... Tipatescu: sase... Pristanda (acelasi joc) : unul la scoala de baieti... Tipatescu: sapte... Pristanda: unul... la scoala de fete... Tipatescu: Opt... Pristanda: unul la spital... Tipatescu: Noua... Pristanda: Doua... la catrindala, la Sf. Niculae... Tipatescu: unsprezece. Pristanda: Doua la prefectura... paispce... Tipatescu (razand) : Le-ai mai numarat pe ale de la prefectura. Pristanda: Nu, coane Fanica, sa traiti! (continua repede, pe nerasuflate) Doua la primarie, optspce, patru la scoli, douazeci si patru, doua la catrindala la Sf. Niculae, treizeci...” Trăiască Caragiale!
  • 21.04.2024 14:23 Anonim Cucoana asta nu e aia care a votat pentru pasaj?
421 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
1389 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
2903 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
787 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV