Câmpineanul Cătălin Duță a fost ales pentru al 5-lea mandat consecutiv în conducerea Federației Române de Motociclism

Sport (Categoria articolului)

Câmpineanul Cătălin Duță se identifică de-a lungul întregii sale cariere cu motocrosul - sportiv de mare performanță, campion național, component al lotului național al României, apoi antrenor al lotului național al României, de trei decenii președintele Clubului Sportiv Lido Câmpina, iar acum ales la al 5-lea mandat în conducerea Federației. Mai întâi, trei mandate de prim-vicepreședinte, iar acum la al doilea mandat de președinte al Comisiei de Motocros, funcție care îi asigură automat, conform statutului, un post de vicepreședinte al FRM.

Acest nou mandat a fost câștigat de câmpineanul Cătălin Duță vineri, 26 noiembrie 2021, atunci când au a avut loc ședințele comisiilor din cadrul FRM.
Mai întâi, Comisia de Motocros s-a întâlnit la sediul federației, unde s-a făcut analiza sezonului competițional 2021 și s-au discutat o serie de propuneri de modificare a regulamentului. Apoi, în sala de conferințe a hotelului ”Sport” din cadrul Complexului Sportiv ”Lia Manoliu” a avut loc întâlnirea anuală a reprezentanților cluburilor de motocros din România. În afara subiectelor curente ale întâlnilor de acest gen, s-a votat președintele comisiei pentru următorii patru ani. În condițiile în care îmbunătățirile în activitatea competiționlă, în orgnizare au fost semnificativ mai bune în ultimii patru ani, toți cei prezenți au fost de acord că singurul care merită să fie la conducerea comisiei este câmpineanul Cătălin Duță, care a și fost ales în unanimitate pentru un nou mandat la conducerea Comisiei de Motocros și, implicit, în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Motociclism.
”Este o onoare să vezi că toți colegii de la toate cluburile de motocros din țară apreciază și respectă tot ceea ce ai făcut în ultimi patru ani pentru sportul în care ai cunoscut mare performanță. Votul de vineri a însemnat pentru mine și o confirmare a faptului că motocrosul românesc este pe un drum bun, că s-au făcut progrese importante atât pe plan organizatoric, al regulamentelor, cât și pe plan sportiv, în creșterea cantității, printr-un număr mai mare de sportivi, dar mai ales a calității, prin nivelul fiecărei curse”, ne-a declarat Cătălin Duță, președintele Clubului Sportiv Lido Câmpina, al Comisiei de Motocros din FRM și vicepreședintele federației.

4902 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.