Bilanţ foarte bun pentru atletismul câmpinean la finalele pentru copii şi juniori III

Sport (Categoria articolului)

Trei titluri de campion naţional au cucerit sportivii câmpineni de la CSS Constatin Istrati la finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi care au avut loc la Oneşti sâmbătă şi duminică.

Dacă în prima zi a întrecerilor, rezervată juniorilor III, Câmpina a obţinut două titluri de campion naţional prin Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii la aruncarea discului, duminică au intrat în competiţie cei mai mici atleţi. Şi s-a obţinut un nou titlu de campion naţional, prin David Marin, la aruncarea mingii de oină, cu 27,61m, la categoria copii III. Astfel, CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) a obţinut trei titluri de campion la finalele de la Oneşti.
De asemenea, tot duminică, în întrecerea copiilor au mai obţinut clasări notabile: Ciprian Costache - locul 6, aruncarea suliţei, copii I, cu 27,80m, şi Eva Duţă - locul 7, aruncarea suliţei, copii II, cu 14,64m.
Din păcate, trebuie spus că atât condiţiile de concurs, cât şi "decorul" în care a avut loc festivitatea de premiere au lăsat mult de dorit, imaginile fiind - credem noi - sugestive. Păcat, pentru că aici s-au aflat şi viitorii campioni de mâine ai ţării şi cei care vor trebui să reprezinte România în marile competiţii internaţionale.

Citiţi şi Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III.

4537 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1859 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2279 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.