Bilanţ foarte bun pentru atletismul câmpinean la finalele pentru copii şi juniori III

Sport (Categoria articolului)

Trei titluri de campion naţional au cucerit sportivii câmpineni de la CSS Constatin Istrati la finalele Campionatului Naţional de Aruncări Lungi care au avut loc la Oneşti sâmbătă şi duminică.

Dacă în prima zi a întrecerilor, rezervată juniorilor III, Câmpina a obţinut două titluri de campion naţional prin Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii la aruncarea discului, duminică au intrat în competiţie cei mai mici atleţi. Şi s-a obţinut un nou titlu de campion naţional, prin David Marin, la aruncarea mingii de oină, cu 27,61m, la categoria copii III. Astfel, CSS Constantin Istrati Câmpina (coordonator - prof. Nicolae Pavel) a obţinut trei titluri de campion la finalele de la Oneşti.
De asemenea, tot duminică, în întrecerea copiilor au mai obţinut clasări notabile: Ciprian Costache - locul 6, aruncarea suliţei, copii I, cu 27,80m, şi Eva Duţă - locul 7, aruncarea suliţei, copii II, cu 14,64m.
Din păcate, trebuie spus că atât condiţiile de concurs, cât şi "decorul" în care a avut loc festivitatea de premiere au lăsat mult de dorit, imaginile fiind - credem noi - sugestive. Păcat, pentru că aici s-au aflat şi viitorii campioni de mâine ai ţării şi cei care vor trebui să reprezinte România în marile competiţii internaţionale.

Citiţi şi Andreea Lungu şi Marius Vasile, campioni naţionali la Oneşti, în finala juniorilor III.

4692 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1111 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

Alte stiri recente

865 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

973 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.