Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

Actualitate (Categoria articolului)

Agitație mare, în aceste zile, la Primăria Câmpina și la toate instituțiile publice finanțate de la bugetul municipiului. Potrivit unor surse din cadrul administrației locale, până la începutul săptămânii viitoare trebuie pregătite toate dosarele privind achizițiile publice și contractele de execuție a lucrărilor din ultimii patru ani.

Aceleași surse spun că pe adresa Primăriei a venit o solicitare de la Direcția Națională Anticorupție prin care au fost cerute toate aceste documente de la toate compartimentele Primăriei, dar și de la școli, spitale, Casa de Cultură și Casa Tineretului, Serviciul Public al Pieței Centrale etc. Se pare că procurorii DNA sunt interesați de licitațiile organizate de administrația locală, atât pentru lucrările realizate pe domeniul public, cât și pentru lucrările de la unitățile de învățământ, de la cele de sănătate, practic toate lucrările care au implicat banul public. Surse din Primărie spun că există o solicitare și privind consumul de carburant de la nivelul instituției, pentru toate mașinile din dotare.
În aceste condiții este foarte posibil să asistăm la o extindere a anchetei DNA în ceea ce-l privește pe primarul Horia Tiseanu, dar n-ar fi exclus ca și alte persoane să fie vizate.
Vă reamintim, DNA Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de primarul Horia Tiseanu și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și luare de mită. În acest dosar, Horia Tiseanu este inculpat, iar suspecți sunt Gheorghe Ecaterinescu, Carmen Gheorghe și Costin Octavian Micu, toți trei fiind urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

13996 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • speranta tania 30.09.2016 15:00 Pas cu Pas spre PUSCARIE ,dea domnul sa se curete tara de HOTI ,SMECHERI,INTERLOPI numiti POLITIC.Quitus de Campina nu zice nimic ,tace ca mortul in papusoi?

Actualitate

1475 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2902 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

511 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3885 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.