Ziua Națională, sărbătorită la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua Națională a României - Ziua Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 a fost sărbătorită la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina la finalul săptămânii trecute, pentru că, dincolo de restricții și zile libere, s-a dorit marcarea acestui eveniment important din viața românilor de pretutindeni.

Cu melodii frumoase, de suflet, interpretate de elevii clasei a X-a F, pregătiți de profesoara Marilena Bejan, cu alte momente atistice, cu scurte discursuri ale directorului instituției - prof. Roxana Stan și profesorului de istorie Cristian Bunea despre semnificația zilei de 1 Decembrie, dar și cu intervenții interesante ale primarului Alin Moldoveanu și președintelui Filialei Câmpina a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, Marian Dulă, astfel a fost sărbătorită Ziua Națională la Colegiul "Grigorescu". Primarul Alin Moldoveanu le-a vorbit celor prezenți despre legăturile sale de suflet cu Basarabia, prima provincia care s-a unit cu Regatul României, o unire care, din păcate, a durat doar 22 de ani. Dar o unire care dăinuie în sufletul multor români, iar Alin Moldoveanu a vorbit despre cele două alei ale domnitorilor pe care le-a realizat la Poiana Câmpina și Zaim, în Republica Moldova, tocmai ca un omagiu adus românilor de pe cele două maluri ale Prutului.

5109 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3003 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4329 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!