CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

- Actualitate -

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

Este un subiect despre care am mai scris... Am scris mai întâi despre intersecția Calea Doftanei cu Aleea Magnoliei. Apoi, la numai două săptămâni, la câteva zeci de metri de acest loc, la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tudor Vladimirescu avea loc un accident de circulație exact din cauza lipsei de vizibilitate. A fost, din fericire, doar o tamponare... Dar este nevoie de o tragedie pentru a se lua măsuri?!
Acum, oamenii de pe Strada Petru Rareș reclamă exact același lucru: sunt nevoiți să iasă foarte mult din această străduță în Calea Doftanei pentru a se asigura, din cauza lipsei de vizibilitate cauzată de mașinile parcate în zonă. Câteva oglinzi rutiere poate ar rezolva aceste probleme și ar asigura un climat de siguranță participanților la trafic, deviza - cel puțin la nivel teoretic - atât a polițiștilor, cât și a celor din administrația locală.
Glumind amar, poate a treia oară este cu noroc pentru oamenii de aici!
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteși transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


26 Sep 2023 21:48 2081 vizualizari


Comentarii


  • 01.10.2023 16:45 Cristian Plantarea de oglinzi sau de orice fel de semn de circulație se face prin decizia administratorului drumului,cu acordul Poliției Rutiere(în funcție de destinația drumului care poate fi drum local,județean,national,etc)
  • 27.09.2023 21:41 Radu Buna ziua! Vreau sa mentionez ca au fost accidente in aceea zona, exact din acest motiv. Au fost facute amiabile cu tamponari usoare. Nu oglinda ar rezolva problema... Problema este exact a acelor oamneni cu curtea goala si fara bun simt... parcare este peste drum la 20 m, este mereu goala!
  • 27.09.2023 15:55 Coco Chanel Turnatoria salveaza Romania.....Asta este singura problema,in rest numai lapte si miere.Doar ca nu sunt parcari suficiente,nivelul de trai scade de la o zi la alta,sunteti tot mai multi someri.Slava!
622 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
4114 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
952 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1692 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV