Partidul Mișcarea Populară a depus la BEC dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, în prezența președintelui Organizației Județene, deputatul Cătălina Bozianu, reprezentanții Partidului Mișcarea Populară (PMP) au depus la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina dosarele candidaților pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, precum și pentru Consiliul Local. După cum se știe de mai multă vreme, Ioan Adrian Pițigoi, președintele Organizației Câmpina, este candidatul PMP pentru funcția de primar.

Iată și lista completă pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Ioan Adrian Pițigoi (42 ani, economist)
2. Aron Sabo (53 ani, jurist)
3. Bogdan Constantin Ene (50 ani, inginer)
4. Marius Anghelescu (60 ani, tehnician)
5. Simona Elena Panait (39 ani, manager)
6. Ioana Alexandra Popescu (34 ani, asistent medical)
7. Viorica Luminița Dumitrescu (66 ani, jurist)
8. Costin Iulian Petcu (51 ani, jurist)
9. Petruș Mugurel Mărgărițoiu (44 ani, economist)
10. Dușan Liubomir Constantin Marianov (64 ani, instructor auto)
11. Marius Gabriel Petre (51 ani, economist)
12. Alina Elena Brătulescu (37 ani, inginer)
13. Ioan Lucian Manea (39 ani, tehnician)
14. Bogdan Cornel Șandru (36 ani, inginer, economist)
15. Daniela Boeru (41 ani, casier)
16. Silviu Ștefan Tudose (37 ani, inginer)
17. Daniel Cornea (66 ani, asistent medical)
18. Constantin Alexandru Gherase (27 ani, instructor)
19. Adrian Man (47 ani, tehnician)
20. Tiberiu Valentin Chițoiu (36 ani, tehnician)
21. Constantin Alin Anghelache (37 ani, lăcătuș mecanic)
22. Nicolae Alexandru Gheorghe (39 ani, muncitor)
La ieșirea din Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina și candidatul acestei formațiuni politice la funcția de primar, a declarat: ”Câmpina este o parte a fiecăruia dintre noi. Sunt născut în Câmpina, aici am făcut carte, aici m-am însurat, aici trăiește copilul meu, care are trei ani și jumătate, aici trăiesc părinții mei. Primarul este al oamenilor, nu al partidelor. Pe agenda mea sunt și lucruri bune, care s-au întâmplat în Câmpina și care trebuie să continue, dar și lucruri mai puțin bune, pe care le știu și le voi corecta. Voi fi primarul tuturor câmpinenilor. Sper într-o campanie deschisă, cu fair-play și le urez succes tuturor contracandidaților mei!”. De asemenea, Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a ținut să le transmită câmpinenilor: ”Avem la Câmpina cel mai bune candidat - Ioan Pițigoi și cea mai bună echipă pentru Consiliul Local. Ioan Pițigoi, omul cu agenda, va fi primarul de care câmpinenii au nevoie, va fi primarul care va rezolva toate problemele din cartiere, care discută cu oamenii, care îi ascultă și care se va bate pentru ei”. 

4569 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabi 16.08.2020 08:02 Marius Anghelescu nu este unul si acelasi care anul trecut la Parlamentare incerca sa ne convinga sa votam USR? Daca da, dubios de rapida schimbarea de doctrina...

Politică

5172 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

9 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

2033 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.