CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

- Social -

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

Acum, părintele unuia dintre tinerii care au murit în acea pandemie a venit cu propunerea ca în zona Bisericii Sf. Mina și Sf. Pantelimon, din curtea Spitalului Municipal Câmpina, să fie ridicată o troiță. Aceasta ar urma să fie dedicată tuturor celor care și-a găsit sfârșitul în această unitate medicală în perioada pandemiei. Provocarea a fost lansată atât Primăriei municipiului Câmpina, cât și bisericii, ca instituție în sine.
Ar fi interesant dacă o astfel de propunere ar găsi ecou și s-ar materializa, cel puțin în zona noastră putând fi o premieră - o troiță dedicată victimelor pandemiei COVID-19.
Biserica Sf. Mina și Sf. Pantelimon din curtea Spitalului Municipal Câmpina a fost ridicată în toamna anului 2012, iar după realizarea picturilor, pe 26 iulie 2015 a fost sfințită de Preasfințitul Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.


07 Apr 2024 08:16 2150 vizualizari


Comentarii


  • 12.04.2024 14:38 Moțoiu Gheorghe Sunt întru-totul de acord, asemenea evenimente au rămas pe veci în istoria popoarelor lumii întregi. 🙏
1758 vizualizari 27 May 2024 07:32 Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la sediul său, în parteneriat cu Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, un important eveniment dedicat educației antreprenoriale în licee și instituții de învățământ superior, la care au participat și elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
601 vizualizari 25 May 2024 23:01 Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

În Câmpina există Club Dans Dorina Popa, cu foarte mulți copii talentați, care petrec zilnic multe ore în sala de antrenament. În ultima lună, balerinele pregătite de Dorina Popa au participat la mai multe concursuri importante, de unde au venit cu numeroase premii.

citeste mai mult
1266 vizualizari 22 May 2024 20:06 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Luni, 20 mai 2024, elevi și cadre didactice de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina au continuat cursurile de prim-ajutor și igienă, de această dată pentru elevii din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Centrală.

citeste mai mult
608 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundația Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV