Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Eveniment (Categoria articolului)

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Au cântat și încântat publicul artiști locali (micuții de la Clubul Copiilor, coordonați de Alice Botoacă; Formația Celesta, Livia Pisăliță), apoi Monica Ene (Monik Angels), trupa REBELLE, iar la final Alina Sorescu și picii săi superbi. Cele mai cunoscute și frumoase personaje din desenele animate ale lui Disney au dansat pe scenă, apoi au coborât în mijlocul copiilor. Sărbătoriții zilei au primit câte o ciocolată din partea primarului Alin Moldoveanu și s-au distrat alături de personajele îndrăgite.
Alina Sorescu a fost minunată, așa cum este întotdeauna. Atelierul său muzical "Picii lu' Soreasca" se bucură de mare succes, iar printre copii de aici s-ar putea afla vedetele de mâine.
A fost o zi frumoasă la Câmpina, așa cum numai Ziua Copiilor putea fi. Cu lume multă, cu veselie, cu bucurie. Încă o dată, LA MULȚI ANI, COPILĂRIE!
Acțiunile dedicate copiilor au fost organizate de Primăria și Consiliul Local Câmpina.

4628 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2204 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

1671 vizualizari
20 sept. 2023 21:51

”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Alte stiri recente

1156 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1125 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.