Curățenie generală în curtea Creșei Municipale Câmpina după discuțiile din plenul Consiliului Local

Actualitate (Categoria articolului)

După cum vă informam zilele trecute, în curtea Creșei Municipale Câmpina buruienile erau aproape cât gardul, riscând să treacă la "vecini", adică în curtea Grădiniței nr.1. Subiectul a fost discutat în plenul ultimei ședințe a Consiliului Local, consilierul Enache Dragomir atrăgând atenția reprezentanților Executivului că este inadmisibil să se întâmple așa ceva la instituțiile publice de administrarea cărora se ocupă Primăria, mai ales la creșă, grădinițe și școli. 

Viceprimarul Adrian Pițigoi l-a trimis pe administratorul public Remus Bădulescu să rezolve problema, lucru care s-a și întâmplat după ședința CL. Ieri, la Creșa Municipală, buruienile erau tăiate, iarba cosită, gardul viu curățat, deșeurile vegetale fiind strânse în curte și pe trotuar pentru a fi ridicate de Floricon Salub. Practic, s-a făcut curățenie generală, dar asta abia după ce problema a fost ridicată în ședința CL. Nu este normal să se întâmple așa. Normal ar fi să existe o mai bună comunicare între șefii instituțiilor publice și administrația locală. Sau angajații din Primărie, care au în subordine salubritatea și spațiile verzi, să facă mai mult teren pentru a vedea cum stau lucrurile. 

4292 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tomelu 03.07.2018 18:35 Balariile de la celebra Scoala Centrala le vede cineva?

Actualitate

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.