Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Termenul impus de lege pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este marți, 18 august. Cu o zi înaintea împlinirii acestui termen, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit reprezentanții Partidului Oamenilor Liberi (POL), care au depus dosarele candidatului la funcția de primar al municipiului Câmpina, Liviu Briciu, și dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina.

Iată lista celor cinci candidați pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Liviu Mihai Briciu (53 ani, inginer)
2. Cosmin Gicu Raț (49 ani, matematician)
3. Cristina Daniela Jipa (53 ani, economist)
4. Elena Bora (40 ani, profesor)
5. Silviu Bogdan Tămîrjan (51 ani, inginer)
La ieșirea de la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, după depunerea candidaturilor, Liviu Briciu, candidatul POL la funcția de primar al municipiului Câmpina: ”Noi reprezentăm Partidul Oamenilor Liberi și am venit astăzi să ne depunem candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local. Suntem o grupare de oameni onești, cu proiecte oneste și realiste”. (video)

6838 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • cristian adrian 17.08.2020 21:04 PATETICI, PENIBILI, RIDICOLI
  • Marius David 18.08.2020 06:42 Mult succes Liviu Briciu si echipei tale!!!
  • Luca Nicolae 18.08.2020 08:12 De mult timp așteptăm că orașul nostru sa aibă o echipă la conducere care sa administreze bugetul local în binele și folosul concitadinilor noștri. Va urez succes la alegeri și am convingerea că maturitatea electoratului, macar acum se poate impune. Eu unul sunt satul de cei ce pun interesul personal mai presus de cel al cetățeanului.

Politică

6887 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4044 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

49 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1045 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!