CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

- Politică -

Liviu Briciu și Partidul Oamenilor Liberi și-au depus dosarele de candidați la BEC Câmpina

Termenul impus de lege pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este marți, 18 august. Cu o zi înaintea împlinirii acestui termen, la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit reprezentanții Partidului Oamenilor Liberi (POL), care au depus dosarele candidatului la funcția de primar al municipiului Câmpina, Liviu Briciu, și dosarele candidaților pentru Consiliul Local Câmpina.

Iată lista celor cinci candidați pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Liviu Mihai Briciu (53 ani, inginer)
2. Cosmin Gicu Raț (49 ani, matematician)
3. Cristina Daniela Jipa (53 ani, economist)
4. Elena Bora (40 ani, profesor)
5. Silviu Bogdan Tămîrjan (51 ani, inginer)
La ieșirea de la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, după depunerea candidaturilor, Liviu Briciu, candidatul POL la funcția de primar al municipiului Câmpina: ”Noi reprezentăm Partidul Oamenilor Liberi și am venit astăzi să ne depunem candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local. Suntem o grupare de oameni onești, cu proiecte oneste și realiste”. (video)


17 Aug 2020 20:36 7090 vizualizari


Comentarii


  • 18.08.2020 08:12 Luca Nicolae De mult timp așteptăm că orașul nostru sa aibă o echipă la conducere care sa administreze bugetul local în binele și folosul concitadinilor noștri. Va urez succes la alegeri și am convingerea că maturitatea electoratului, macar acum se poate impune. Eu unul sunt satul de cei ce pun interesul personal mai presus de cel al cetățeanului.
  • 18.08.2020 06:42 Marius David Mult succes Liviu Briciu si echipei tale!!!
  • 17.08.2020 21:04 cristian adrian PATETICI, PENIBILI, RIDICOLI
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
484 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1893 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1674 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV