Marius Vasile s-a impus clar și în proba de aruncarea discului, la juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce în prima zi a etapei I a Campionatului Național de Juniori II și Juniori III, Marius Vasile s-a impus clar în proba de aruncarea greutății, astăzi, în a doua zi a întrecerilor, elevul profesorului Nicolae Pavel a câștigat fără emoții și proba de aruncarea discului, cu o aruncare care a măsurat 53,54m.

De asemenea, în cadrul întrecerilor din a doua zi a competiției au mai concurat și alți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, fiind de subliniat și primele două locuri înregistrate în proba masculină de aruncarea discului și la juniori III. Iată rezultatele înregistrate de sportivii câmpineni:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1, aruncarea discului, juniori II, 53,54m;
Carol Banu (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, aruncarea discului, juniori III, 39,23m;
Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - locul 2, aruncarea discului, juniori III, 38,83m;
Ilona Ene (antrenor Jenica Bran) – locul 8, săritura în lungime, juniori III, 4,39m;
Alexandru Diaconu (antrenor Jenica Bran) – locul 9, săritura în lungime, juniori III, 4,95m;
Darius Anghel (antrenor Jenica Bran) – locul 11, săriturs în lungime, juniori III, 4,68m.

Citiți și Marius Vasile a câștigat proba de aruncarea greutății în prima etapă a Naționalelor de juniori II, cu un nou record personal.

 

4705 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

556 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

544 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

609 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

820 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.