O femeie de 49 de ani, din Câmpina, cercetată de polițiști pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal în care a fost cercetată o femeie din Câmpina, în vârstă de 49 de ani, care este acuzată de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conform comunicatului IJP Prahova, "din actele de urmărire penale efectuate în această cauză s-a stabilit că femeia, asociat al unei societăți comerciale, a falsificat o hotărâre a asociaților din anul 2015, din care rezulta că firma respectivă nu avea datorii și nu avea active și pasive în patrimoniu, deși în realitate, firma înregistra datorii. Ulterior, documentul falsificat, împreună cu alte acte contabile întocmite de inculpată, care nu erau conforme cu realitatea, au fost folosite la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru radiere".
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente pentru soluționarea cauzei.

3514 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

620 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

837 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.