Fetele de la CS Câmpina s-au oprit în finala fazei județene a Campionatului de Handbal. Dar s-au calificat la faza regională

Sport (Categoria articolului)

După ce a trecut fără nicio problemă de faza grupelor, echipa de handbal feminin a CS Câmpina s-a deplasat duminică, 5 februarie, la Ploiești, pentru ultimele meciuri din faza județeană a Campionatului de Handbal pentru juniori IV.

În semifinale, CS Câmpina (antrenor Daniel Vasile) a învins pe CS Activ Prahova Ploiești cu 25-8, iar CSM Ploiești a învins pe CSO Mizil cu 32-12, partidele desfășurându-se în Sala ”Tel George”. Apoi, echipele s-au mutat la Sala Sporturilor ”Olimpia”, unde au avut loc finalele.
În finala mică, pentru locurile III - IV: CSO Mizil - CS Activ Prahova Ploiești 26 -9.
În finala mare, CSM Ploiești - CS Câmpina 28-17.
Chiar dacă au pierdut finala, după o evoluție mai modestă, fetele antrenorului Daniel Vasile s-au calificat la faza de Euro-regiune a competiției, care va avea loc în luna martie.

1692 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1929 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.