Primim de la cititori. O parcare... fără cuvinte

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva fotografii și detalii despre o parcare incredibilă.

Este vorba de un autoturism Dacia Logan, model nou, înmatriculat în București, care a intrat la un unghi de 45 de grade pe trotuarul din fața Cafenelei 5 to go, din apropierea sediului Mediurg, chiar la intrarea dinspre sud a Bulevardului Carol I. De la volan a coborât o tânără extrem de nonșalantă, care a lăsat mașina ca-n imagini și a intrat să-și ia o cafea. Mai mult, a fost apostrofată de un  cuplu de bătrâni, care efectiv nu mai aveau pe unde să treacă pe trotuar, dar tânăra i-a ignorat complet... Totul a durat 4-5 minute, timp în care trecătorii au fost nevoiți să coboare pe carosabil pentru a-și putea continua drumul. Greu de comentat o asemenea atitudine din partea tinerei conducătoare auto...
Conform cititorului nostru, toată scena a avut loc miercuri, 3 august, în jurul orei 14.40.

3836 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru Victor 05.08.2022 12:19 Atita o duce capu. Prebabil ca nu stia de Mediurg si sa bucurat ca ca nu sunt plantati cun le zice ...
  • Vlad 07.08.2022 16:22 Se raspandeste obiceiul prost de a lasa masina la 2 metri de locul unde ai treaba, ca mersul pe jos e prea greu. Astia trebuie amendati cat inca sunt putini sa nu se ajunga ca in Bucuresti.

Actualitate

342 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

404 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

57 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

135 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.