Liga A Prahova, etapa a 3-a. Avancronici

Sport (Categoria articolului)

Încet-încet, caravana Ligii A Prahova la fotbal s-a pus în mişcare, având deja programate la finalul acestei săptămâni meciurile etapei a 3-a. Iată avancronicile şi delegările:

vineri, 1 septembrie, ora 17.00
Boldeşti: Petrolistul Boldeşti - CS Blejoi
Etapa trecută: CSO Plopeni - Petrolistul Boldeşti 0-2; CS Blejoi - FC Băneşti 5-1.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Fără îndoială, este capul de afiş nu numai al etapei, dar, foarte probabil, aşa cum au început lucrurile în noua ediţie de campionat, chiar al întregului sezon. Ambele formaţii au un lot valoros şi au demonstrat că se pot impune în faţa oricărui adversar, astfel că va fi de urmărit ce va ieşi din disputa dintre ele.
Arbitri: Mădălin Marinescu - Doru Petre, Gabriel Răduţă. Observator: Mihail Ionescu.

sâmbătă, 2 septembrie, ora 17.00
Coada Izvorului: CS Măneşti Coada Izvorului - Unirea Teleajen
Etapa trecută: CS Măneşti Coada Izvorului - Petrolul 95 Ploieşti 2-1; Unirea Teleajen - Avântul Măneciu 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Două formaţii imprevizibile, cu evoluţii oscilante, astfel că orice rezultat va fi posibil în disputa lor.
Arbitri: Ştefan Dumitrache - Ştefan Călăraşu, Dragoş Pantilie. Observator: Vasile Radu.

Slănic: CSO Măgura Slănic - AFC Brebu
Etapa trecută: Unirea Urlaţi - CSO Măgura Slănic 1-2; AFC Brebu - Tricolorul Breaza 2-1.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Gazdele au început greu acest campionat, în vreme ce brebenii, în ciuda problemelor din lot, au demonstrat că se pot impune şi pot juca de la egal la egal inclusiv cu echipe cu nume în această competiţie.
Arbitri: Viorel Căunei - Andrei Dan, Mihai Vizitiu. Observator: Stelian Achimescu.

Breaza: Tricolorul Breaza - CS Cornu
Etapa trecută: AFC Brebu - Tricolorul Breaza 2-1; CS Cornu - CS Păuleşti 0-2.
În ediţia precedentă de campionat: CS Cornu - Tricolorul Breaza 3-0, pe 29 octombrie 2016; Tricolorul Breaza - CS Cornu 2-1, pe 13 mai 2017.
Chiar dacă între cele două formaţii au avut loc schimburi dese de jucători, orgoliile sunt mari, iar acest lucru se va vedea şi pe teren. CS Cornu nu mai are vigoarea din sezonul trecut, ceea ce transformă gruparea lui Florin Stăncioiu în principala favorită.
Arbitri: Marius Petre - Emil Mateescu, Diana Florea. Observator: Cătălin Popescu.

Băneşti: FC Băneşti - Teleajen Văleni
Etapa trecută: CS Blejoi - FC Băneşti 5-1; Teleajen Văleni - CS Ceptura 4-2.
În ediţia precedentă de campionat: FC Băneşti - Teleajen Văleni 6-1, pe 26 noiembrie 2016; Teleajen Văleni - FC Băneşti 1-2, pe 3 iunie 2017.
Ambele formaţii au oferit mai mereu dispute aprige, cu multe goluri, dar acum băneştenii par favoriţi, pentru că în mod cert vor dori să spele ruşinea înfrângerii severe din etapa precedentă, şi cum altfel dacă nu cu o victorie în faţa propriilor suporteri.
Arbitri: Bogdan Zahiu - Andrei Sotir, Nicolae Niţu. Observator: Marian Deaconu.

duminică, 3 septembrie, ora 11.00
Ploieşti: Petrolul 95 Ploieşti - Unirea Urlaţi
Etapa trecută: CS Măneşti Coada Izvorului - Petrolul 95 Ploieşti 2-1; Unirea Urlaţi - Măgura Slănic 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: Unirea Urlaţi - Petrolul 95 Ploieşti 1-5, pe 27 mai 2017 (s-au întâlnit doar în retur).
Se întâlnesc două echipe intrate pe uşa din spate a eşalonului de elită al fotbalului judeţean. În aceste condiţii, aşteptările sunt destul de mici de la acest joc chiar dacă în ambele formaţii se află destui tineri cu potenţial.
Arbitri: Eduard Zamfir - Andrei Oprea, Alin Ionică. Observator: Tudor Negoiţă.

Plopeni: CS Păuleşti - CSO Plopeni
Etapa trecută: CS Cornu - CS Păuleşti 0-2; CSO Plopeni - Petrolistul Boldeşti 0-2.
În ediţia precedentă de campionat: CSO Plopeni - CS Păuleşti 4-4, pe 28 septembrie 2016; CS Păuleşti - CSO Plopeni 1-1, pe 9 aprilie 2017.
Două formaţii cu nume în fotbalul prahovean, dar parcă păuleştenii au prima şansă, chiar dacă joacă "acasă" la... Plopeni. Oricum, un meci interesant.
Arbitri: Alex Vulpe - Bogdan Mociorniţă, Paul Manu. Observator: Virgil Dridea.

Ceptura: CS Ceptura - Avântul Măneciu
Etapa trecută: Teleajen Văleni - CS Ceptura 4-2; Unirea Teleajen - Avântul Măneciu 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: Avântul Măneciu - CS Ceptura 4-1, pe 23 octombrie 2016; CS Ceptura - Avântul Măneciu 3-0, pe 7 mai 2017.
Petru gruparea lui Dorinel Beznea, deplasarea la Ceptura este momentul perfect pentru revenire, forma demonstrată de măneceni în acest debut de sezon fiind departe de pretenţiile acestei echipe.
Arbitri: Alin Gheorghe - Valentin Dediu, Gabriel Enache. Observator: Traian Notaru.

4296 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1860 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2283 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

11 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.