SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

”SING - Social Inclusion for New Generations” se va desfășura în perioada  28 mai - 8 iunie și include ateliere de lucru și sesiuni informative despre incluziunea socială prin muzică. Scopul proiectului este creearea de oportunități în rândul tinerilor prin care aceștia pot lua contact cu noi culturi și își pot dezvolta competențele într-un mediu non-formal de educație.
Pe data de 1 iunie, între orele 10.30 si 13.00, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, de la Căminul Petrol, din Bulevardul Nicolae Bălcescu, împreună cu cei 42 de participanți, voluntarii Fundației vor organiza activități distractive pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului și așteaptă un număr cât mai mare de copii și, deopotrivă părinții lor, din Câmpina și din împrejurimi să li se alăture la ateliere de pictură pe față, ateliere de artă și muzică, dansuri și jocuri în echipă,
Mai mult, pe data de 6 iunie, Fundația Zamolxes vă invită la spectacolul final al proiectului, care va fi organizat tot la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, la ora 17.00. Spectacolul va consta în momente artistice (muzică și dans) pregătite de participanți pe durata proiectului.
Proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generations” este un proiect cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.

1919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1822 vizualizari
04 sept. 2023 08:54

”Salvatorii de vieți”, un program național de instruire în acordarea primului ajutor, poposește în septembrie și în Prahova

Fundația pentru SMURD și Groupama au lansat la mijlocul acestui an, la nivel național, un program intitulat ”Salvatorii de vieți”, un scurt curs gratuit de inițiere în acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.