SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

”SING - Social Inclusion for New Generations” se va desfășura în perioada  28 mai - 8 iunie și include ateliere de lucru și sesiuni informative despre incluziunea socială prin muzică. Scopul proiectului este creearea de oportunități în rândul tinerilor prin care aceștia pot lua contact cu noi culturi și își pot dezvolta competențele într-un mediu non-formal de educație.
Pe data de 1 iunie, între orele 10.30 si 13.00, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, de la Căminul Petrol, din Bulevardul Nicolae Bălcescu, împreună cu cei 42 de participanți, voluntarii Fundației vor organiza activități distractive pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului și așteaptă un număr cât mai mare de copii și, deopotrivă părinții lor, din Câmpina și din împrejurimi să li se alăture la ateliere de pictură pe față, ateliere de artă și muzică, dansuri și jocuri în echipă,
Mai mult, pe data de 6 iunie, Fundația Zamolxes vă invită la spectacolul final al proiectului, care va fi organizat tot la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, la ora 17.00. Spectacolul va consta în momente artistice (muzică și dans) pregătite de participanți pe durata proiectului.
Proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generations” este un proiect cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.

2218 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1565 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.