În curtea Direcției Economice Câmpina vor fi amplasate bănci pentru persoanele care își așteaptă rândul la Pașapoarte

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, la Direcția Economică se lucrează la amenajarea unui loc... de așteptare. În curtea instituției, pe o porțiune a spațiului verde, sunt montate pavele din beton pe care vor fi amplasate bănci.

După cum se știe, în incinta Direcției Economice funcționează Biroul de Pașapoarte. Este deschis o dată pe săptămână, în fiecare marți, timp de patru ore. În unele perioade aici se formează cozi, iar spațiul este impropriu desfășurării unei astfel de activități cu publicul. Pentru că holul este îngust și nu există posibilitatea instalării aici a unor scaune, conducerea Direcției Economice a decis să creeze, totuși, niște condiții minime pentru cei care își asteaptă rândul la Biroul de Pașapoarte. Cu acordul Primăriei și ajutorul Atelierului de Infrastructură Urbană se amenajează acest spațiu în curtea instituției, spațiu pe care vor fi montate bănci.

3524 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea 12.09.2017 21:02 Tot pe spatiul verde!!! Oamenii astia care ne conduc sunt sanatosi la cap? Laudabil ce fac ei dupa ce s-a terminat perioada de aglomeratie la pasapoarte, dar nu puteau pune doua banci decat pe spatul verde! Eu stiam ca orice pitigoi prefera verdeata, Campina s-a pricopsit cu unul care prefera bordurile si pavelele!!! Cu tot cu parandarat?!

Actualitate

1184 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

408 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

123 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1477 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.