Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din data de 29 iulie 2021

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 29 iulie 2021, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară, proiectul ordinii de zi fiind următorul:

1. Raport privind activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, desfășurată în semestrul I al anului 2021.
2. Raport privind stadiul înscrierii datelor în registrul agricol, pe trimestrele I și II ale anuIui 2021.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului local al Municipiului Câmpina.
- Inițiatori: Adina Gîrbăcică, Valentin Crețu, Dan Nica - consilieri locali.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare de serviciile sociale ale Centrului Rezidențial de Asistență și Reintegrare Socială a PersoaneIor fără Adăpost Câmpina.
- Inițiator: Alin  Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina.
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului local în Comisiile de concurs/ soluționare a contestațiilor la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de Director de îngrijiri, la Spitalul de Psihiatrie Voila.
- Inițiator: Alin  Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina.
6. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului local în Comisia de examinare la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de Șef Serviciu Anatomie Patologică, la Spitalul Municipal Câmpina.
- Inițiator: Alin  Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu ”PUD - Îmbunătățirea infrastructurii educaționale în Școala Gimnazială B.P.Hasdeu din MunicipiuI Câmpina” (Sst = 5644 mp), pe teren situat în municipiul Câmpina, Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 31, Nr.Cadastral/C.F. 22823, beneficiar Municipiul Câmpina.
- Inițiator: Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu ”P.U.D. - Detaliere condiții de amplasare pentru două clădiri S+P+1 și una P+1- multifuncționale de agrement și sport, amenajare loc agrement copii și adulți, alei carosabile și pietonale, spații parcare, împrejmuire, branșamente și utilități”, pe teren situat în municipiul Câmpina, Al. Vacanței, f.nr., Nr.Cadastral/C.F. 28235 (Sst=2154 mp).
- Inițiator: Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării de servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau reprezentare de către Spitalul Municipal Câmpina pentru plângerea penală înregistrată sub nr.9711/07.06.2021, formulată împotriva Spitalului Municipal Câmpina.
- Inițiatori: membrii Comisiei de specialitate Administrație publică locală, juridic, relații cu publicul, servicii și comerț, muncă și probleme sociale, spațiu locativ, drepturile omului și problemele minorităților, pază și ordine, protecție civilă, familie ți protecție copii.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a terenului în suprafață de 60,00 m.p., proprietate publică a Municipiului Câmpina, situat în incinta Spitalului de Psihiatrie Voila, destinat amplasării unui spațiu comercial - chioșc.
- Inițiatori: Horațiu Zăgan, Andrei Duran și Liviu Davidescu - consilieri locali.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a amplasamentelor proprietate publică a Municipiului Câmpina, situate în municipiul Câmpina, Str. Republicii, f.nr., în fața complexului Mercantis - 1 amplasament; B-dul Carol I, f.nr., Piațeta ”La ceas” - 2 amplasamente și Str. Orizontului, f.nr. - 7 amplasamente, în vederea amplasării unor structuri de vânzare - construcții cu caracter provizoriu, pentru desfășurarea activității de comerț stradal de lungă durată și sezonier.
- Inițiatori: membrii Comisiei amenajarea teritoriului, urbanism, ecologie și protecția mediului.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării fără licitație publică a terenului aparținând domeniului privat, în suprafață de 231,00 m.p., aferent construcției, situat în municipiul Câmpina, Str. Prutului, nr. l7, Nr.Cadastral/Carte Funciară 20105, prin exercitarea dreptului de preemțiune.
- Inițiatori: Roxana Gheorghe, Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț - consilieri locali.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării fără licitație publică a terenului aparținând domeniului privat, în suprafață măsurată de 257,00 m.p., din acte 253,00 m.p. aferent construcției, situat în municipiul Câmpina, Str. Siret, nr. 53, Nr.Cadastral/Carte Funciară 20127, prin exercitarea dreptuIui de preemțiune.
- Initiatori: Roxana Gheorghe, Bogdan Ene, Costel Filip, Cosmin Raț - consilieri locali.
14. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de superficie cu titlu oneros asupra terenului în suprafață de 83,00 m.p., situat în municipiul Câmpina, Str. PetrolistuIui, nr. 6, Nr.cadastral /C.F. 28674, în favoarea S.C. VIavi Com S.R.L.
- Inițiatori: membrii Comisiei de specialitate buget, finanțe, programe finanțare europeană, administrarea domeniului public și privat li agricultură.
15. Întrebări, interpelări, diverse.

1656 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5850 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.