Restricții de circulație pe DN1, sâmbătă, la trecerea caravanei Turului Ciclist al României

Actualitate (Categoria articolului)

Sâmbătă, 4 septembrie, caravana Turului Ciclist al României va străbate județul Prahova, de la nord la sud, în cadrul etapei a IV-a, Brașov - București. Traseul caravanei este pe Valea Prahovei - Câmpina - Ploiești spre București, pe DN1, motiv pentru care au fost impuse o serie de restricții de circulație.

Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, între orele 11.45 - 16.45, pe DN1, traficul rutier va fi restricționat pe sensul Brașov - București, pe zona ocupată de caravana în deplasare.
Vă reamintim că Turul României la ciclism a ajuns la ediția a 54-a și reunește în acest an sportivi de la 15 echipe din nouă țări. Startul etapei a 4-a, care va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, se va da la ora 12.00, la Brașov. Etapa măsoară 159,3km și parcurge Valea Prahovei - Câmpina (pe DN1), - Ploiești - București.

3635 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5850 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.