CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Taxele și impozitele locale pentru 2019 vor fi indexate cu rata inflației. Pe site-ul Primăriei Câmpina au fost publicate noile valori

- Actualitate -

Taxele și impozitele locale pentru 2019 vor fi indexate cu rata inflației. Pe site-ul Primăriei Câmpina au fost publicate noile valori

Proiectul privind indexarea cu rata inflației de 1,34% a taxelor și impozitelor locale a fost postat pe site-ul Primăriei Câmpina, iar în luna aprilie va fi aprobat de Consiliul Local. De ce așa devreme, având în vedere faptul că este vorba despre taxele și impozitele pentru 2019? Pentru că așa prevede Codul Fiscal, ca indexarea pentru anul următor să fie aprobată până la data de 30 aprilie a anului în curs.

Prin urmare, toate taxele și impozitele vor crește anul viitor cu 1,34%, rata inflației fiind comunicată de Ministerul Finanțelor Publice. Majorarea este mică, iar valorile rezultate sunt destul de ciudate, după cum o să vedeți din tabelele anexate articolului, însă nu pot fi rotunjite deoarece Normele de aplicare ale Codului Fiscal interzic acest lucru. Prin urmare, dacă taxa de parcare, de exemplu, care acum este 2 lei pe oră, indexată cu rata inflației va fi 2,03 lei pe oră. 
Am atașat acestui articol principalele taxe și impozite locale. Întregul proiect îl puteți studia pe site-ul Primăriei Câmpina. Se află pe prima pagină, la categoria "Anunțuri" și are o denumire de numai la taxe și impozite nu te gândești (sau poate că ăsta a fost și scopul) - "Anunț public referitor la elaborarea unui proiect de hotărâre cu caracter normativ". Practic, proiectul este supus dezbaterii publice până la 5 aprilie. O dezbatere publică... în scris, pentru că dacă aveți propuneri sau sugestii sunteți invitați să le transmiteți Primăriei prin poștă, fax sau e-mail.
Ar mai trebui făcută o precizare. Conform Notei de fundamentare anexate proiectului, la sfârșitul acestui an se va iniția un nou proiect privind taxele și impozitele pentru 2019 (cuantum, modalitate de calcul, facilități), iar la stabilirea cuantumului se va ține cont de majorarea cu rata inflației, adică această majorare despre care vorbim acum.


27 Mar 2018 19:07 4333 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
734 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1046 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2033 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1898 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV