Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Social (Categoria articolului)

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Echipa CNNG prezentă în Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești i-a inclus pe directorul Roxana Stan, directorul adjunct Bogdan Neagu, profesor Dana Ștefan - coordonatorul programelor extracurriculare, profesor doctor Cătălin Chițu - coordonatorul echipei de robotică, precum și elevii Ștefan Chiriacopol - vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Cristina Ureche - de la Clubul de Dezbateri Academice și Clubul de Limba Engleză, Bianca Buzilă - luareată a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, Mihnea Manta și Alesia Pleșa - de la Clubul de Robotică.
Tema sub care a fost prezentată oferta educațională a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-a numit ”Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu”.
De asemenea, singurul colegiu din Câmpina a fost reprezentat la ediția 2022 a Bursei de Valori Educaționale și de grupul vocal-instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, care a susținut un recital foarte apreciat de toți cei prezenți la evenimentul de la Ploiești.

4655 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

740 vizualizari
28 mar. 2023 15:19

Conferință dedicată păcii și tinerilor, la Câmpina

Voluntarii de la Grupul informal de inițiativă PeaceJam Câmpina vor organiza în perioada 22-23 aprilie, la Casa Tineretului, din Câmpina, o conferință dedicată păcii și tinerilor.

1774 vizualizari
27 mar. 2023 18:28

27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.

Alte stiri recente

597 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

104 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana”, din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.