Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Social (Categoria articolului)

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Echipa CNNG prezentă în Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești i-a inclus pe directorul Roxana Stan, directorul adjunct Bogdan Neagu, profesor Dana Ștefan - coordonatorul programelor extracurriculare, profesor doctor Cătălin Chițu - coordonatorul echipei de robotică, precum și elevii Ștefan Chiriacopol - vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor, Cristina Ureche - de la Clubul de Dezbateri Academice și Clubul de Limba Engleză, Bianca Buzilă - luareată a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, Mihnea Manta și Alesia Pleșa - de la Clubul de Robotică.
Tema sub care a fost prezentată oferta educațională a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-a numit ”Diversitate și complexitate într-o școală prahoveană de prestigiu”.
De asemenea, singurul colegiu din Câmpina a fost reprezentat la ediția 2022 a Bursei de Valori Educaționale și de grupul vocal-instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea, care a susținut un recital foarte apreciat de toți cei prezenți la evenimentul de la Ploiești.

3868 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1442 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3037 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

4433 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.

1677 vizualizari
24 iun. 2022 07:23

Câmpina are o pleiadă de campioni sportivi în activitate. Ce facem cu ei? În ce fel îi ajută comunitatea?

Succesul colosal la înotătorului David Popovici la Mondialele de natație de la Budapesta a readus în atenție o discuție mai veche, mai amplă. Pe rețelele de socializare sau cu orice altă ocazie, persoane publice care nu au nicio legătură cu sportul, cu atât mai puțin cu această disciplină sau cu acest băiat minunat, se înghesuie să-l felicite, într-o încercare disperată de a se asocia cu succesul său, succes la care acești oameni nu au avut nicio contribuție. Dar absolut niciuna!