Trandafirul, lait-motivul celei mai recente expoziții la Câmpina a artistului plastic Agatha Blanck

Eveniment (Categoria articolului)

Generosul spațiu al Casei Căsătoriilor, din Câmpina, a fost vineri, 9 decembrie, gazda vernisajului unei expoziții de pictură a artistului plastic Agatha Blanck.

Oaspeți de seamă la vernisaj - de la primar și foști sau actuali consilieri locali, la profesori și medici, dar și apropiați ai familiei Blanck și prieteni ai artistei care nu este născută la Câmpina, dar ”când vorbesc despre acasă, mă gândesc la Câmpina”, după propria mărturisire. Întreaga expoziție, a noua din cariera sa, are ca lait-motiv trandafirul. Mai mult, în cadrul expoziției există și un mic stand cu parfumuri cu esențe de trandafiri, dar și bomboane de ciocolată cu arome de trandafir.
Discursul Agathei Blanck a fost realmente emoționant, cu momente în care lacrimile au fost mai aproape decât cuvintele pentru a exprima starea de spirit.
Expoziția ”Nașterea unui trandafir” este inclusă în proiectul ”CâmpinArtelor”, va rămâne deschisă la Casa Căsătoriilor până luni, 12 decembrie, iar vizitatorii pot cumpăra tablourile de o profunzime și adâncime spirituală greu de egalat.

3738 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2197 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

1667 vizualizari
20 sept. 2023 21:51

”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Alte stiri recente

1126 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1112 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.