Apa potabilă, mai scumpă de la 1 iulie 2019 în toate localitățile unde operator este HidroPrahova

Actualitate (Categoria articolului)

Prețul la apa potabilă este mai mare, de la 1 iulie 2019, pentru toți abonații din aria de operare a societății HidroPrahova. După cum știți, prețurile la apă și canalizare nu mai sunt stabilite pe plan local, fiind incluse în Strategia de tarifare aprobată de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriatul pentru Managementul Apei - Prahova". Conform acestei strategii, în fiecare an, de la 1 iulie, tarifele se ajustează în toate localitățile deservite de HidroPrahova, printre acestea numărându-se și municipiul Câmpina.

Prin urmare, după cum anunță HidroPrahova, în conformitate cu Avizul A.N.R.S.C. nr. 706629/03.06.2019, de la 1 iulie 2019 crește prețul la apă și scade cel la canalizare (acolo unde există canalizare, desigur). 
Iată noile tarife la serviciile de apă și canalizare, valabile de la 1 iulie 2019:
- apă potabilă - 5,29 lei/mc cu tot cu TVA (vechiul tarif era 5,11 lei/mc)
- canalizare - 3,23 lei/mc cu tot cu TVA (vechiul tarif era 3,40 lei/mc)

4199 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gosman lidia a 11.07.2019 11:35 Pretul la apa de ploaie cand il maresc ? Curtea e mai jos decat soseaua, apa de pe acoperis e colectata si dirijata in gradina si ploua nu ploua platim lunar aceasta apa . E UN ABUZ LA ADRESA CETATEANULUI DIN CAMPINA ! PANA CAND ?

Actualitate

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1525 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.